HackheLL FootBaLL Tycoon [Online Manager Game]

• Konbuyu başlatan SiR ReaLiST
  • Başlangıç tarihi
Kanka Bahsettiğin Gumenek Üstad Sanırım Hg Üstad Aramıza Hg Sitemizde KaLıcı OLmanı DiLerim =)

arkadaşlar ben oyunu denedim ve 3 sezon geçirdim oyunda ancak oyunda çok eksiklikler var. bunları dile getirmeme rağmen yöneticilerden sürümün beta olduğunu ve bu hataların hepsini ilerde geliştireceklerine dair mail aldım ki bu geliştireceğiz ucu çok açık bir kavram. ben de sıkıldım ve bıraktım. fakat umarım başarılı olanlarınız da vardır.

umarım yanlıs anlamazsın yani ben tecrübeliyim diye demiyorum ama senin o bahsettigin maillerden ben sahsen oyun basladıgından beri alıyorum.. bu oyunun orjinali yahoo da var.. orada cok elestiriyorlar oyun üzerinde hic gelisme olmamasından dolayı.. hatta bu oyunu yazanlar galiba öldüler diye dalga geciyorlar.. :D

dedigin dogru oyunda cok eksikler var.. ama sunu da unutmamak gerekir ki o kadar eksigi olmasına ragmen 100bine varan kullanıcısı olması ve hepsi oyuna artık bagımlı hale gelmiş olması da cok ilginc..

bir üstündeki adam oyunun bence en iyisi :)
üstad seni buralarda daha sık görmek isterim :)

teveccühün kardes.. aslında ben buralara sık ugruyorum da.. malesef söyle bir iki sey alıp gidiyorum.. fazla biseyler yazmıyorum.. ama bundan sonra yazarım.. :D

| ReaLiST | arkadaşa da teşekkür ediyorum.. hoşbulduk..

ArkadaşLar BaşvuruLarınızLa Derbederin İLgiLeniyor Ayrıca Takım Sayısı 20Ye ULaştıysa Lige KatıLamazsınız Bir Süre BekLemeniz Gerekecek TŞkLer...

yetkili benm ama genede alım satım işlerine derbederin bakıo:D
saygılarımla:D

14. Sezon HH Süper Ligi Puan Durumu

334hv7l.jpg

bende 3-4-3 oynatıyorum ama takım iyi yada kötü o kadroyu takıma aLıştırıom :D

Mini lige başvurdum alırsın artık...

Bu da benim takımım

23w3515.jpg

Takımın en etkili kozları: giresunlu1,mustafafß,HellDevil,Vegancé,RealisT

17.Sezonu geride bıraktık benim açımdan verimli bir sezon olarak geçti :) işte HackHeLL Süper Ligi

25teope.jpg

İlk sezona bak :D :D :D -62 averaj :D

17.Sezonu geride bıraktık benim açımdan verimli bir sezon olarak geçti :) işte HackHeLL Süper Ligi

25teope.jpg

ordaki turk castle benim takımdı gayet iyi gidiyodum
ilk sezonda 2.lik
ikinci sezonda 2.lik
üçüncü sezonumda 1. bitirmiştim Sıkıldım süper takımı sildim :terCocuk:

arkadaşlar ben oyunu denedim ve 3 sezon geçirdim oyunda ancak oyunda çok eksiklikler var. bunları dile getirmeme rağmen yöneticilerden sürümün beta olduğunu ve bu hataların hepsini ilerde geliştireceklerine dair mail aldım ki bu geliştireceğiz ucu çok açık bir kavram. ben de sıkıldım ve bıraktım. fakat umarım başarılı olanlarınız da vardır.

Katılıyorum. =)

Ben goalunited'ı tek geçerim bu menejer oyunlarında...

ben buraya 1 aydır zatne üyeyim.Başvuru yaptım ;)

Geri