Hackhell evine sen ne alırdın?

bizim arazi geniş nede olsaaa para da bol:) bende evin önüne bi yarış pisti yaptıram.... sıkıldığımızda çıkar yarışırız bee:D gerçi hep ben yenerim:)

araba yarışı motor yarışı farketmez istediğimizi yaparız:D

ben kendi yatağımı alırdım küçük bi radyo eee ben geliyom başka ne istiyonuz :D:D:D:D

bende kız getireyim bari bikac tane muhabbet falan ederiz zevkli olur ya ama erkek sayısının kız sayısından fazla olması bence bir sıkıntı hh birbirine girer kan gövdeyi götürür:)

birde arkadaslar sark kösesi falan lazım ya olmusken en iyisi olsun bende oranın tasarımıyla uğrasırım

ok toplantı odasının tasarımı benden:)

yetkili olmayan, normal üyelere de modlardan istek için dilek, öneri we şikayet kutusu:D:D:D

ev nerdeyse tamamlanmis...bilmiyorum yer kaldimi ama kaldiysa namaz kilinicak bir mutevazi bir mescit ve seccadeler ve gecmisten gelecege isik tutacak bir kutuphanede benden olsun...

Bene ewe ew demem,ew halısız olmadıkça :) Duvardan duvara halı döşetiyorum bugün,boşaltın ewi,akşama kadarda girmeyin :)

hh i satarız dün bi konu wardı bi siteleri mi satınca çok para kazanıomuşuz hh i de satarsak çok kazanırmışız:D

kül tabağı alırım bide tirbişon çok içki ve sigara içliyo külleri yere atıyo millet
:Spoa:

duman cikartan hersey ve bidene sisme britne spears :S :D:D

Geri