Hackhell evine sen ne alırdın?

σ∂ууѕєυѕ

нєяσ
Reaction score
0
Şöyle bir ew düşünün,HH ailesinin yaşadığı,gidip baktık,ev ( yada şato,malikane) aklımıza yattı,taşınıyoruz :) Ama ewimize eşyada lazım,hadi bakalım çılgın HH'ciler,elimizi taşın altına sokma zamanıdır,sen ne getiricen bu ewe bakiim :) Hayalgücümüze göre döşeyelim evimizi :D

106'' plazma olurmu :) ...!

ben her odaya 170 ekran flat televızyon getiriom.. oda sayısını söle de ona göre alam dimiii:D yaf fazla gelenıde tavanlara asarız şekil olur...olmadı balkonlara felan uydururuz:D

MiKeRiNoS1' Alıntı:
ben her odaya 170 ekran flat televızyon getiriom.. oda sayısını söle de ona göre alam dimiii:D yaf fazla gelenıde tavanlara asarız şekil olur...olmadı balkonlara felan uydururuz:D

yok olum büyük salona bi sinewizyon atarız yeter :D

abe sen nede olsa süper yemek yapıyomuşun fırınıda ben getirem.. çatal kaşık bıçak takımını da alam..ama senden ilk yemekte şöle bi italyan mutfağından bişiiler isterim ona göre... falla para bitcek:)

aßi dataßase error hariC hepSinDen aLalım :D

ee bu evin bide bahçesi olur.. bahçeye şöle bi club havası vermek lazım mühimmat benden:D

MiKeRiNoS1' Alıntı:
ee bu evin bide bahçesi olur.. bahçeye şöle bi club havası vermek lazım mühimmat benden:D

taßi leeemm dOum GünnLerini felan orda yaparıS :D:D :cool: haNe ßenimkiDe yakaLaşıO ya :D:D

deri koltukta almak lazım tabi biraz rahat edelim benden de eve deri koltuk takımı

bu kadar insanın elbiselerini yıkamak için ne lazım tabiki çamaşır makinasıda benden....:):)

gönlünüzce kirletebilirsiniz elbiselerinizi::)

durex mı okey mi ?

28 Adet şişme kadın..
3 Kalıp sabun..
7+1 Müzik sistemi..Ayrıca evin elektrik sisteminide ben kuruyorum..! ;-))

Geri