Hackhell erişimde yaşanan Sorun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Donanım da bu kadar sıklıkla arıza meydana gelmesi düşündürücü ve sürekli Hackhell erişimindeki sıkıntı biraz da bezdirici...

Tez zamanda artık Donanım mı Yazılım mı Saldırıdan kaynaklanan problemler mi bilinmez ama giderilmesini canı gönülden istiyor ve bekliyoruz...

Bugünde Erişimde Bayağı Kasmalar Bolca Database hataları alıyoruz.

Sanırım Herkesde Dikkat etmiştir. Bu arızalardan dolayı Online üye sayısında bayağı düşüş oldu ve konulara yorumlar eskisi kadar çok ve hızlı olmuyor. Sanırım Kullanıcılar tek tek vazgeçmeye başladı beklemekten Kahve İçmekten

Arkadaşlar ne de güzel tercüman olmuş, o sloganı da hayata geçirmenin zamanı geldi Dark Angel bu günlerdeki tek amacım burasını gümletmek ve Dark Angel şunu da iyi bil ipin ucundasın en fazla 1-2 ay veriyorum burası için işte o zaman aklın başına gelecek ne istediğimi biliyorsun ya gel anlaşalım adam gibi, zaten aklın başına gelir gibi olmuş ;) avatar altında ki +18 reklam kalkmış. Her neyse artık ama her şey benim elimde, ya dediğimi yapın ya da geceleri server ile uğraşın para döküp alt yapı sağlayın seçim sizin bu da son mesajımdır buraya bir daha rahatsız etmem direkt işi bitiririm ciddiyetimi anladınız umarım. Bu arada ana avrat küfr ettiğim eleman (mod) üyeliğimi silip mesaj olarak ****** yazan elemandır. Daha fazla söze gerek yok, benim sizinle de derdim yok, bu siteye verebileceğim çok şey vardı ama sorunları biliyosunuz. Kaşınanı kaşırız.

Arkadaşlar ne de güzel tercüman olmuş, o sloganı da hayata geçirmenin zamanı geldi Dark Angel bu günlerdeki tek amacım burasını gümletmek ve Dark Angel şunu da iyi bil ipin ucundasın en fazla 1-2 ay veriyorum burası için işte o zaman aklın başına gelecek ne istediğimi biliyorsun ya gel anlaşalım adam gibi, zaten aklın başına gelir gibi olmuş ;) avatar altında ki +18 reklam kalkmış. Her neyse artık ama her şey benim elimde, ya dediğimi yapın ya da geceleri server ile uğraşın para döküp alt yapı sağlayın seçim sizin bu da son mesajımdır buraya bir daha rahatsız etmem direkt işi bitiririm ciddiyetimi anladınız umarım. Bu arada ana avrat küfr ettiğim eleman (mod) üyeliğimi silip mesaj olarak ****** yazan elemandır. Daha fazla söze gerek yok, benim sizinle de derdim yok, bu siteye verebileceğim çok şey vardı ama sorunları biliyosunuz. Kaşınanı kaşırız.

KİM BUNLAR YA

TOPLANIP DÖVELİM DARK BUNLARI ANCA AKILLARI BAŞLARINA GELİR :durdurun

KİM BUNLAR YA

TOPLANIP DÖVELİM DARK BUNLARI ANCA AKILLARI BAŞLARINA GELİR :durdurun

BEN VARIM:durdurun

BU SİTEYİ BU GÜNLERE GETİREN YÖNETİCİLER BU DURUMDAN DA NASIL KURTULACAKLARINI BİLİYORLARDIR

İŞİ EHLİNE BIRAKALIM BENCE

Kaşınanı kaşırız.

Ben çok pis adamım bitden pireden geçilmiyorum,beni gelip bir kaşısan ne kadar mutlu olacağım tahmin edemezsin.Banlanmışsın ama clon üye ile girersin foruma ve bu mesajımı görürsün.Kaşınmak istiyorum,ilgilenirsen pm at bana.

Dark Dai Çalısmalar Devam Ediyo Eminim Cok Yorucudur.Yapabilcegimiz bişi varsa Buyur Çavus.

aynı sorun bende de vuku buldu =)

kendi yazdıgım mesaja giremiyorum ben de

kuzay, Sizin bu Sayfaya giris yetkiniz bulunmuyor. Asagidaki sebeplerden birinin rolü olabilir:

1. Baska bir Üyenin yazmis oldugu Mesaji degistirmek yada Yönetici Panelini kullanmak istiyorsunuz.
2. Mesaj yazmak istediyseniz eger Üyeliginiz yasaklanmis yada Üyeliginizin aktiflestirilmesi gerekebilir.

Sunucularımız forumda footerda yazıldıgı uzere nixcon networks altyapısını kullanmaktadır. 1 haftadır yasanan sorunun donanımsalmı yoksa sen ve senın gıbı fındık beyinli arkadasların üzerinize aldıgınız gibi saldırıdanmı kaynaklandıgının teyıtını firma ile görüşerek alabılırsiniz :goz: 3 senedir bir öle bir delikanlı cıkıpta kapatamamısken bızı 3 sene sonra sen yada senın sevıyende bırının kapatabılecegıne ınanıyorsan yazık dıyor baska bırsey demıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri