Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hackhell en eski haline dönecek mi ? ( Tema ) olarak ?
Yok temanın eski haline döneceğini hiç mi hiç sanmıyorum bu hali çok güzel aramızda muhteşem bir uyum var eski bahsettğiniz tema'nın orjinine sadık kalınırak geliştirilmiş yani mükemmel bu yeni tema harika diyebilirim hatta değişim gelişim olduğu için ilerleyen zamanlarda vBullet'in farklı sürümleri çıktıkça bu tema'nın daha da geliştirilmiş versiyonları ile karşılaşmamız oldukça muhtemel görünüyor.
İnsanların alışkanlıklarından kurtulması zor ve zaman alıcı bir süreçtir.
İlk başlarda bende herkes gibi yadırgadım, ama şuan oldukça memnunum forumun yeni halinden...
Daha kolay adapte olabilmen için sana önerim foruma daha fazla zaman ayırman...
renk diyorsan renkler aynı, menü diyorsan anasayfada ki sol menüde tüm bölümlere ulaşabilirsin, profiller desen daha da geliştirildi güzelleşti, daha ne istersiniz bilmem ki ..
konuya yazanların hemen hemen hepsi memnun, şimdi sen temayı beğenmedin siteden soğudun diye de değişim yapamayız kusura bakma lütfen ..
tema benim için gayet güzelde ben askerdeyken ana sayfa yapısı değişmiş ben hala ona alışamadım giit 1 aydır son dakika haberler köşesi sekme olarak kalkıyor bunun bu şekilde olması güzel son konular kısmıda buna bağlı olarak genişletilebilse ve eski halini alabilse çok güzel olur mümkünse şimdi haber başlıkları flaş olarakta ekrana geliyor kendi görüşüm benim ben o eski halini daha çok seviyordum ana sayfanın
Bu tema gayet iyi aslında, şikayet etmenize gerek yok...
Bende fikrimi belirteyim açıktan...
Navbar dan forum tıklandığında çıkan 2. navbar biraz can sıkıcı olmuş ki söyleme sebebim aslında eskiye alışıklığımdandır(alakalı kategorilerin biryerde olması aslında iyi) lakin forum içeriğinde aradığımızı bulmak adına forum2 diye birde ek seçenek olsa hani biz alışana kadar, bir geçiş süreci gibi düşünülsün bi zahmet...
Siteye ilk üye olanından şu dakika üye olanına kadar herkesin rahat kullanacağı bir tema yapmışsınız. Ayrıca teşekkürler...