Hackhell E Yapilan Saygisizlik

evet aynen katılıyorum kardesım ama ALLAH baska dert vermesın bunuda asarız bea..

Bende Yeniyim Ama Siteniz MUHTESEM BASARILARINIZIN DEVAMINI DILERIM

Hackhell bildiğim işe yarar forumların başında geliyor..Devam etmesini temenni ederim..

ben yenıyım ama arkadaşım uzun suredır burda burayıda o tavsıye etı cok guzel bence turkıyenın en ıyı forumlarından biri sizin bu performansınızı kıskandılar ama bu da gecer şimdi daha güçlü olmalıyız... iyi forumlar

dedicated centerda buraya girip sizin bu yazdıklarınızı okuyomu die bazen merak ediyorum eger okuyor ve anlıyorsa bunu yaptıgının ne demek oldugunu çok iyi algılaması lazım terbiyesizlik. hepinize teşekkür ediyorum saolun ilginiz ve duyarlılıgınız için.

.

Eğer bir saygısızlık yapılırsa gereği de yapılır...Her türlü sorun karşısında arkanızda değil yanınızda omuz omuza mücadele veririz...Saygılar...

sagolun dostlar eyvallah aile sizler sayesınde ayakta.

arkadaşım çok haklısın sonuna kadar HACKHELL diyorum böyle bi site ve aile görmedim yetkililerin elleri dert görmesin... böyle bi harekett olursa haberdar edilmek isterim ve elimizden gelecek bişi varsa hemen yaparız....

Evet bu kadar üye ve çalışmalarımızla bizi kimse durduramaz.

böyle güzel bir site durdurulurmu hiç aynen devam hem yeni tema sıda güzel olmuş artık teşekkür etmekte kolaylaşmış

Geri