Hackhell E Yapilan Saygisizlik

kımsınsen

New member
Reaction score
0
Merhaba Arkadaslar Ben Sitenin Surekli Takipcisiyim Ve Abonesiyim Bu Siteye Boyle Birsey Yapilmasi Cok Buyuk Bir Terbiyesizlik Ee Bosuna Dememisler Meyve Veren Agaci Taslarlar Diye Ama Biz Bir Aile Olarak Ayakta Durmayi Her Seye Ragmen Her Engele Karsi Ayaktayiz Kimse Bizi Durduramaz. Sayin Yetkililer Eger Gene Boyle Bir Kara Verilirse Bizleri Yalniz Birakmayin Bizleri Bilgilendirin Eger Yapmamiz Gereken Ne Varsa Yapariz Simdiden Tum Calisin Arkadaslara Ve Uyelere Kolay Gelsin...... Sitemizi Bizleri Kimse Durduramaz...............

Sonuna kadar katılıorum.....

inşallah daha iyi olacaz bunların hepsi geçici kalitemiz her zaman ortada......hepimizin artık biraz daha fazla çalışması gerekicek hepimize kolay gelsin.

iyi dilekleriniz için teşekkürler arkadaşlar. kimse bizi durduramaz bu konuda üzmeyin kendinizi. ufak bir isim değişikliği ile savaşa kaldığımız yerden devam ediyoruz...

iyi forumlar.... :cool:

boşverin bu isim iyi olmuş hep Türkçe domainle devam edelim :)

Heytttt Tutmayın len bisiiiiiii....

Temennimiz hackhell in daha çok çok ilerlemesidir.

Savaşa devam taki düşman yenilinceye kadar...

Ben de aynı kanıdayım kimsinsen, forumda böyle güsel ilişkiler varken isterse adı bokçuvalı olsun hiç fark yapmaz gene kimse durduramas bizi..
Sağlıcakla kalın..

evet full destekk

kimsenin hackhelli kapatmaya veya durdurmaya gücü yetmez.
Bu zmana kadar 2 sünnetsiz gavura pes edilmedi bundan sonrada edilmeyecek.
BU YAZIYI OKUYORLARSA GÖRSÜNLER !..

HACKHELL 2 KİŞİYE PAPUC BIRAKMAYACAK !..

Hackhell Dötlerine Battı herhalde rahat Duramadı Adi Şerefsizler..!
Ama Güçleri yettimi hayır yetmedi..! ;)

Biri Bizi Durdursunnnnnnnnnnnnnnnn..!
Yoksa Biz Birilerini Durduracazzzzzz..!

bizde bu kadar kaliteli insanlar oldukca bizi kimsenin yıkacağını sanmıyorum..daha daha ileri kıskananlar çatlasın arkadaşlar..:)

kaldıgımız yerden dewam :cool:

bencede çok iddiali bir isim almis site,önemli olan çalismalarin devami olduguna göre hangi isim altinda devam ettigide önemli degil.

Biz Varken O Kendini Bilmez Soyu Belli Olmayan Yabancilara Asla Ama Asla Yenilmeyecegiz Bu Site Buralara Bazi Serefsizin Kapatmasi Icin Gelmedi Bura Tum Insanlara Yararli Faydali Olmak Icin Geldi Eee Yabanci Ne Anlasin Bizim Gibi Insanlarin Halinden Cunku Biz Herseyin Dogrusunu Duzgununu Biz Yapiyoruz... Bize Kimse Karsi Duramaz. Tum Arkadaslarin Desteklerini En Ictenlikle Katilmasini Bekliyorum Haydi Arkadaslar.... Cumleten Iyi Seyirler.............

savaşmı? rakipmi varda?!?! ben kendimize rakip olabilecek kimseyi gormuyorum savasmak niye ? derdi olan cevabını zaten alıyor benim imzamda yazan bişi vardı.. Hackhell forever.. ne demek istedigimi anlamıssınızdır

Arkadaşlar; bu olayla birlikte toplu bi tecrübe kazanmış olduk.BİZ BU ŞEKİLDE BAŞARILI OLDUKÇA BU OLAYLARA KENDİMİZİ HAZIRLAMAMIZ LAZIM.Hepimize geçmiş olsun.Geleceğimiz parlak,EMİN OLUN!!!

Geri