affetmek buyuklügün şanındandır......................
erman07 New member Katılım 8 Ocak 2006 Mesajlar 247 Reaction score 0 Puanları 0 Konum alanya 12 Şub 2006 #21 affetmek buyuklügün şanındandır......................
SchakaL New member Katılım 11 Eyl 2005 Mesajlar 640 Reaction score 0 Puanları 0 Konum İn İstanbuL 12 Şub 2006 #22 dostum o tasıdın avatar a saygı olsun dıe biz yırtınızyoruz sehıtler kan döktu o ugurda biz savas acmısız cokmu affetmek ALLAH a mahsustuR...
dostum o tasıdın avatar a saygı olsun dıe biz yırtınızyoruz sehıtler kan döktu o ugurda biz savas acmısız cokmu affetmek ALLAH a mahsustuR...
SchakaL New member Katılım 11 Eyl 2005 Mesajlar 640 Reaction score 0 Puanları 0 Konum İn İstanbuL 14 Şub 2006 #23 bakıom tam destek bitmis pehhh konuyu kac kişi okudu bana destek veren kaç kişi oldu VATAN SAOLSUN ne dimm sizde vatan evladısınız ... destekleyenler sizde görun abi halkı bayrak sevgisini bu kadar TURK mılletı anca bayragımız yanınca hatırlıyolar sahtekarlar..cvp verenler saolun ...
bakıom tam destek bitmis pehhh konuyu kac kişi okudu bana destek veren kaç kişi oldu VATAN SAOLSUN ne dimm sizde vatan evladısınız ... destekleyenler sizde görun abi halkı bayrak sevgisini bu kadar TURK mılletı anca bayragımız yanınca hatırlıyolar sahtekarlar..cvp verenler saolun ...