hackhell e destek!

SchakaL

New member
Reaction score
0
sitemde ve diger sitelerde siteye yapılan kalles ve hain hesaplasmanın
cezalandırılacagı ve reklam yaparak kındıgımızı destek oldugumuzu
gosterelim
sitesi olan siteye uyelıklerı olan her yere yazalım arkadaslar
benım nuke sıtem hackhell e amade sizi ozenerek sizler gb olmak olan hedefımle
soonsuz destekteyım
unutmayın bu TURKLERE yapıldı...

eywallah sagolasın

saol arkadaşım :)

şerefsizlikler hep bize mı yapılacak. hep elimiz kolumuz bağlı kalıyor....

saol dostum....

h.q Türkiye de ceza geldi ... milletin bu türklerden alıp veremedği ne ya...
ama trabzonlu bi kardeşimz benm memleketlim :) papazın canına okuyarak .... türklerin her yerde oldugnu bir kez daha göstermiş oldu...Bİz her yerdeyz

eyw. saolasın :)

bu zor günlerde senin gibi arkadaşlara ihtiyaç vardır

beyler katılım için siz saolun gercekten de adam öldurmekle fln iş olmaz ama bu şekilde de bize hakaretlere izin vermeyelim herkes sitesinin ana sayfasına bir adet turk bayragı ve biz burdayız gelin alın kolaysa sloganını eklesin derim en azından baglılıgımızı gösterelim ve bunu tum turkiye ve dunyaya yayalım derim....
alın bu kodda guzel bi resim var

<EMBED allowScriptAccess="never" src="http://three.flash-gear.com/water/wat.php?c=f&o=1&id=180798&k=54287089&s=30&w=400&h=300" quality=high wmode=transparent scale=noscale salign=LT bgcolor="FFFFFF" WIDTH="400" HEIGHT="300" NAME="wat317225" ALIGN="" TYPE="application/x-shockwave-flash" PLUGINSPAGE="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer"></EMBED>

asıl ben bana tesekkur ve destegini esirgemeyen hackhell ailesine tesekkur ederim...

SchakaL' Alıntı:
beyler katılım için siz saolun gercekten de adam öldurmekle fln iş olmaz ama bu şekilde de bize hakaretlere izin vermeyelim herkes sitesinin ana sayfasına bir adet turk bayragı ve biz burdayız gelin alın kolaysa sloganını eklesin derim en azından baglılıgımızı gösterelim ve bunu tum turkiye ve dunyaya yayalım derim....

hakkı adam ne diyeyim.. ayrıca icimizdeki insanlar destek vermezken kimler destek veriyor.. helal olsun diyorum sana...

Lamagro' Alıntı:
hakkı adam ne diyeyim.. ayrıca icimizdeki insanlar destek vermezken kimler destek veriyor.. helal olsun diyorum sana...
bende içinizden biriyim sadece msj sayım az cunku nıck deıstırdım ama içinizden olmak için gene calısacak ve en iyiler arasına girmeye calısacagım tekrar tekrar bana destek olanlarada sonsuz mınnet borcluyum...

bizim yapmamız gereken onlardan daha büyük olmak o zaman onlara gerekli cewabı wermiş oluruz

işte o okadar kolay degil bizde adam gb host firması yok ayrıca guven ve kalıte bunlar kolay kazanılmıyor hackhell i yerınde bulamadıgım zaman sok oldum boyle serefsızlıklerı daha once baska yerlerde duymustum ama hackhell gb buyuk sıteye olması benı ve dıger uyelerı uzdu acıkcası ama sonuc aynen devam duymayan kalmaz saten..

her şey iyi güzel
AMA
daha geçen haftalarda adam Türkiye ye küfreden Ermeni rock grubunu dinlemenin doğru olduğunu savunuyordu bir an kendimi tek kalmış hissettim :(

her yerdeyiz demek kolay
ben şunu anladım
İŞİMİZE GELDİĞİ YERDEYİZ :)

bilen bilir hackhelle sonsuz desteğim vardır

valla ben HACKHELL e destek olarak actım bu konuyu dogru işime geldi cunku
EN COK TURKLERE YAPILIYOR bu saygısızlık nıye alman yada rus sıtelere degilde turklere
tamm borc gırtlakta emırlerıne de uyuluyor ab yasaları köpek gb oynuyor bızımle
kimin işine geliyor bu sokakta dert orda dert burda dert bitmez ki bu
ama eglence olsun dıe burdayız bu kaynagıda almasınlar elımızden bari hackerlarımız turk gucunu dunyaya salsın ve korku versın....
toplu tufeklı savas bıtıyor artık hersey bıyolojık adam bomba atsada tek dugmeyle atacak sende tek dumeyle onu ımha edeceksın ii et de ya hackerlar etkısız halde ise
adamın bırı dubaiden adanalı 16 yasında cocugu oynatıyor hacker adı verip polis yakalayıp adanalı cocugu tıkıyor içeri eee suclu kim sen ne yaptın adamı egit varsa zeka kullan devlet için nıe içeri attın ki he eger o hacker deilse dubai de ki adamı buldur uluslar arası mahkeme ile...
bu yuzden ne turkler farkında ne oldugunun ne kendını ıspatlayamayan korkan kişiler farkında nereye gittimizin...

Geri