sol baştaki jewel : ouff yaa deney deney ben sıkıldım,gezip tozmak istiyorum ben yaaa
white angel : dur jewel yaa lopusedimi düşünüyorum.deneye bakıyormuş gibi yap gitsin.ouff lopused ne hallere düşürdün beni :crying:
dark_ angel : evet jewel deneye bakıyormuş gibi yap,ouff bende sıkılıyorum nerdesin infam nerde deneykolik oldum aşkından :smile::smile::smile:

sarışın olan eftalya : kızım bu alete nasıl bakılıyor yaa bıraktılar bize sanki anlıyoruz da :durdurun
esmer olan yassi : sende bir şeyde anladıgın yok niye okuyorsun anlamıyorum hee :smile:bırakta ben bakayım senin yüzünden sınıfta kalmak istemem :durdurun:durdurun

masanın en başın daki derbederin : bakıyorum bakıyorum anlamıyorum yabancı yazmışlar bir deney yapacaz burnumuzdan getirdiler yaww:durdurun
ayakta duran erkek kuzay : haklısın abi yaa bu ne benim daha önemli işlerim var hackhell le proje hazırlıyacam ben daha ouff sıkıldım hee..:crying::crying:
beyaz önlüklü kırmızı kız : ne çok konuşuyorsunuz yaaa kızları geçtiniz vallaha sizin yüzünüzden karıştırdım dikkatimi dagıtmayın yaaa..:emzik
en sondaki zu_zu : sıkıldım yapmıyorum ben uykum geldi zaten gece yatamadım o kadar başlık açtım foruma kimse tşk bile etmiyor…
arka masada oturanlar esmer olan kopukdadı :kırmızı kız bu ne işe yarıyor ?herkes eline almış oynuyor :durdurun:durdurun
kırmızı kız : ouff kızım sende bir şeyden anladıgın yok sende eline al oyna herkes gibi :durdurun:durdurun

hocamız tunyukuk : şimdi gençler şu göstermiş oldugum güç kaynagı ne işe yarıyor diyorsanız daha bize bu konu hakkında bir bilgi vermediler siz bir inceleyin bakalım :durdurun:durdurun
gözlüklü olan monarşi : hocam ayıptır sorması sizi kim hoca yapdı :durdurun
gözlüklünün yanın daki known : haklısın monarşi bizde yutturacak bizde kendisini hoca sanmıştık:durdurun:durdurun
en sondaki arpej : ouff sıktı bu hocada.şimdi evde olup ferdi babanın parçasını dinlemek varken burada durmuşuz deney yapıyoruz çok sıkıcı..:smile::smile:

hocamız Contract Killer : buradaki amacımız güç nasıl oluşur ve nasıl ölçülürdür şimdi kitabınızın 56 sayfasını açın okuyun..
gözlüklü olan cehennem _zebanisi : ne o elinde tuttugun içilecek bir şeyse içeyim susadım yaaww
gözlüklünün yanındaki hellsport : yok bu sana yaramaz.ölürsün içersen birde senle uğraşmıyalım:durdurun:durdurun
erdem : versene yaww bırak ölsün bir şey olmaz ona helva yeriz hehe :durdurun:durdurun

sarışın olan feryall : bir deney yapacaz yok içinde malzeme tozu 50 gr olacakmış yok şu bu olacakmış ay ben pasta yaparken bu kadar çok gramlarla uğraşmadım yaa ne dir bu..
esmer olan ayınateşi : vallaha abla haklısın ben olsam hepsini koyarım ne ölçüyorsun nerden anlıyacak hoca:durdurun:durdurun
arkadaki lopused : sıktı vallaha ah ah white angel sende burada olsaydın seninle deney yapsaydım şimdi ne yapıyorsun özledim seni..
Herşey hayal ürünüdür..
SaygıLarımLa.!
kusurumuz var ise af ola
kimine göre forum bana göre aile