hackhell de kalite düştü bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
beleşe site bulmuşsun bugün bu kadar üyesi olan bu kadar büyük içeriği olan diğer forumları bir araştır bakalım nasıllarmış bu kadar üyenin aynı anda login olabilmesi kolay iş değil bunu sağlamak için para gerek bizlerin keyfi içinde admin parayı cebinden vermek zorunda değil zaten vermezde o yüzden reklam alınması zorunludur kim teklif getirirse ondan alınır ha forum benim olsa ben her tür reklamı almam

Dostum sen en iyisi qit ßaşka ForumLarda takıL seni onLar pakLar ßiz qayet memnunuz.RekLamın içeriqinden sanane sonuçta sitenin ayakta kaLması rekLama ßaqLı adminLerin aa şu rekLam aduLt içerikLi vermesek mi rekLam deme Lüksü oLmayaßiLir...üye sayısının 400 ßine dayanması kaLitenin düştüqünü deiL arttıqını qösterir dostum ;)

neyi görmek istiyosan ona bak derim ben... mutlaka aradığını bulursun..

-ispik; baba avatar süper-

aduLT iÇerikLi rekLamLarın veriLmesi ÇoĞu üyenin özeLLikLe bayanLarın ho$una GiTmiyo eLbeTTe ama yapıLaCak ba$ka bi$ey yok...eĞer siTeyi ben kaLkındırırım diyosan eyvaLLah..öyLe bi imkanın yoksa rekLamLarı GörmezLikTen GeLip eĞLenmene bakıCaksın....​

bence hh kalitesini bir üyesine de bin üyesine de aynı saygıyı göstererek kazanıyor.
arkadaş bir fikir beyan etmiş ve hoşnut olmadığı durumları söylemiş. istemiyorsan git demenin pek etik ve uygun olduğunu düşünmüyorum. biri gider kalan sağlar bizimdir düşüncesi forumumuzu bi yere taşımaz aksine konumunu düşürür bence.
maliyet konusunda ve reklam konusunda gerekli açıklamalar yapılmış bu açıklamalardan sonra arkadaşın ikna olacağını zannediyorum.

evt reklam konusunda gerekli açıklamalar yapılmış
fakat bazı arkadaşların uslubu hoşuma gitmiyor
adam bi fikir atmış saygı duymak gerekir
yok çocuğum yok istemiosan gidersin
bunlar hoş şeyler değil
herkes uslubuna dikkat etsin
bu adama durum düzgün dille açıklandığı zmn anlamıştır ztn
ama herkes saygılı olsun birbirine
kıdemli olmak saygısız olmayı gerektirmiyo!
herkese ii forumlar

tamam sen giderleri karsiliosun
Dark_Angel'da reklamlari kaldirior
anlastik ?

bence kalitesi düşmedi aksine artı bile paylaşımlar mükemmel çoğu site bu kadar güzel paylaşım yapmıyor ve bu kadar geniş kapsamlı değil HackHell'in başarılarının devamını dilerim. Teşekkürler HackHell:D:D

333 görüntülenme 27 cevap
iyi konu tutar bence
bendemi hakaret etsemde bu kadar görüntülenme alsam?

Arkadaş beğenmeyen çeker gider.Biz burada çok şey öğrendik.Gerek mod,gerek smodlarla tartıştık.Ama kırgınlık olmadı.Bedavadan bir çok program edindik,bir çok bilgi edindik.Daha ne isteyelim?

Türkiye sıraLamasında 78. Dünya sıraLamasında 5.468. oLmak koLaymı sanıyosun sen ? 2.5 seneye yakın bi süreLik emeği hiçe sayar gibi yazdığın bu sözLer hiç hoş değiL.. SöyLedikLerin bizi daha çok te$vik edicektir aksini düşünme sakın =)

cLosed.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri