Hackhell Dünya Qupası 2006'da :)) { Taqım olaraq }

jackal abicim HH yeni kurulduğunda,tsthost fln bora abi yapmaya çalışmıştı daha sonra proje deişti fln HH oldu ogün bügun takılıorum tatsızlıklar fln oldu sonra tekrar geldim,wardo m dan bu yana takılıorum dark,solaris,chamfer, ozy,kady hepsini tanıorum daha nice isim yani sen yoktun o sıralar veya görmedim ama 3 yıldızlı hallerini hatırlıorum saygısızlık olarak algılamanı istemem tekrar sölüorum,içimdekini yazdım arkadaşlar ayrıca jackal sende biras yumuşak davransan daha güsel olucak

Hackhell yine kızıştı
ama DKC kimseyi suçlamamak lazım sonuçta o da uğraşmış neyse
ben biraz fransız kaldım galiba
fakat ben de ilk sayfalarda bişey yazdım :
dedim ki ' çok saçma ama yine de eline sağlık teşekkürler '

i82199_k015.gif
DKC Sende cevap werme artık.. ;)
Uzatmaya gerenk yok..
i82197_av14222.gif

haklısın ama orda asıl terbiyesizlik bana yapıldı nese..bana laf gelmediği sürece bişey yazmıcam..

Ne güzel birşey yapmış isimlerimizi ihya etmiş
sizin bu yaptıgınız kıskançlıktır, tartışma çıkarmak için bahane arıyorsunuz
sizde 12 yaşında oldunuz,
ben 12 yaşındayken çişimi yapamıyodum,
ne güzel gençlik şimdi herbişeyi çözmüş yoluna devam ediyor,
ayrıca teşekkürler, ve ayrıca eski bir üye olman burada kimsenin uğraşına saygısızlık
etme hakkını vermez sana.

react0r' Alıntı:
Ne güzel birşey yapmış isimlerimizi ihya etmiş
sizin bu yaptıgınız kıskançlıktır, tartışma çıkarmak için bahane arıyorsunuz
sizde 12 yaşında oldunuz,
ben 12 yaşındayken çişimi yapamıyodum,
ne güzel gençlik şimdi herbişeyi çözmüş yoluna devam ediyor,
ayrıca teşekkürler, ve ayrıca eski bir üye olman burada kimsenin uğraşına saygısızlık
etme hakkını vermez sana.

ishtee bu kadar

yaaa tamam beyler uzatmaya gerenk yok

kevin 12 yaşındamıymış auauhahua...helal olsun hiç anlamadım

:D:D:D

ilk defa bi geyik mizahta resimler güzeldir degildir diye kavga çıktıgını gördüm hadi hayırlısı
beyenen beyenir beyenmeyende beyenmez niye baskalarının yorumlarına karısıyosunuzki

J@CK@L' Alıntı:
NEden bu mesajlar atılmış anlayamadım.Siz daha iyisini verınde sızınkıne bakalım.

bunu veren kişinin yaşından kaynaklanıyor olsa gerek bu cesaretlı mesajlar.

Ama daha saygısız mesaj olursa cezasını alıcakdır soyleyım

kesinlikle küçümseme amaçlı yazmadım!ayrıca emeğe saygım hep wardı ama ben pek emek göremedim..bnde J@CK@L VE ONUR! ABİ sizin mesajlarınızı anlayamadım..

yani bi yerde gördüün resme sağ tuş yapıp resmin adresini
kodları arasına koymuş,tamam derim resimler anlamlıu ya da ilginç yada komik olsa ama diil..yani bnce..ayrıca kevin nash kaç yaşında..?

Geri