Hackhell Dünya Qupası 2006'da :)) { Taqım olaraq }

SpYCeZa

O Bir İdeoloji
Reaction score
0
Dark_Angel TeaM​

germany_squad.jpg

Solariz TeaM​

polonya.jpg

React0r TeaM​

krika.jpg

J@CK@L TeaM​

ingiltere_takim.jpg

Anti TeaM​

isvec.jpg

AlainDelon TeaM​

paraguay.jpg

Deecay TeaM​

arjantin_takim.jpg

SoniC TeaM​

hollanda_.jpg

kardeşim güselde böle teşekür toplamak için boş işlerle uğraşşacağına,yararlı işler yap biras..

Olm neresi komik veya ilginç ben anlamadım
i81858_av12686.gif
neyse eline sağlık..

deecay abi yaş farkından dolayı espri kapasitesi değişebilio=)

Dewam

AnOt TeaM​

portugal.jpg

FatalError TeaM​

angola.jpg

Cree & KeViN NasH TeaM​

italya_takim.jpg

DeerParty TeaM​

gana.jpg

Hellboy726 TeaM​

brezilya.jpg

Genco TeaM​

hirvatistan_.jpg

HH Girls TeaM​

japonya.jpg

Cyfts TeaM​

foto_isvicre.jpg

Dewam...

sHuuRSuZ TeaM​

fransa.jpg

Wildboy Team​

togo-pic.jpg

Maximsu TeaM​

ispanya_.jpg

elmomaclroy TeaM​

tunus.jpg

THE AND..!​

Arqadaşlar Size Çooq Hafif Bir Qelime Sölemeq Istiyorum Gücünüz Hep Banamı Yetio Emeğe Saygı Duyalım Biraz Sizin Gibi Emeği Ezip Geçmeyiz Biz..!

Olsun Yinede Paylaşmışımya ImagesHacq Den Yapmıyorumya ona Dua Et..!

Ben Hatamı Düzelttim SAYGISIZLIQ Yaptığım İçin Umarım Sizde Cezanızı Çeqip Hatanızı Düzeltceqsiniz...

Sevgiler..

konu ne gereksız nede komık dıyen arkadaslar sızde paylasın konu bızde yorum yapalım ama bızde bısey vardır paylasmak guzel ( paylasmak arkadaslık temelın en temel kuralıdır) ama paylasım yapan kısılere bıraz daha ve saygı yapalım lutfen tskler kevın guzel olmus

dHipfR££z£' Alıntı:
baba çok boş iş olmş beah..

zedeliosun imaJını böle şeylerle...

yani resimlerin upload unu bile kendin yapmamışsın yazık..

DKC' Alıntı:
kardeşim güselde böle teşekür toplamak için boş işlerle uğraşşacağına,yararlı işler yap biras..

NEden bu mesajlar atılmış anlayamadım.Siz daha iyisini verınde sızınkıne bakalım.

bunu veren kişinin yaşından kaynaklanıyor olsa gerek bu cesaretlı mesajlar.

Ama daha saygısız mesaj olursa cezasını alıcakdır soyleyım

emeğe saygımız var hertürlü...

kimse haddini aşıcaq yorumlarda bulunmasın
ha belqi haqlısınızdır burdaqi resimler
ne ilginç nede komiq laf vuran arkdaşlar
bazılarının açtıgı konulara göz attım
Keşke insanları eleştirirken aynaya bir baqsaq ta kendi hatalarımızıda görseq
Özel bir nedeninizde varsa kimsenin içinde değil özelinden rahatsızlıgını bildirirsiniz
Birbirimizin ayıbını örtpas etmeq yerine küçük yaşta olmasını ve açtıgı konunun
gereqliligini yada gereqsizligini bıraqın veirlen emeğe baqın....

ellerine sağlıq kevin...

DKC' Alıntı:
deecay abi yaş farkından dolayı espri kapasitesi değişebilio=)

sen kendine baksana senin yararını kim gördü?

terbiyesizlik yapma kimseyi küçük düşürme hakkın yok seni yazmadığı içinmi böyle yapıyorsun senden küçük olması senden akıllı olmadığı anlamına gelmez ...

edit:konuyu şimdi bi yönetici vermiş olsaydı gözüne girmek için nasılda güzel paylaşım vs vd diicektin dimi ...

sonic' Alıntı:
konu ne gereksız nede komık dıyen arkadaslar sızde paylasın konu bızde yorum yapalım ama bızde bısey vardır paylasmak guzel ( paylasmak arkadaslık temelın en temel kuralıdır) ama paylasım yapan kısılere bıraz daha ve saygı yapalım lutfen tskler kevın guzel olmus

git müzik bölümüne,ordaki paylaşımları yorumları vs. gör yeni üye olduğumdan tsk. veya msj sayım az olabilir,ama burdaki en eski userlerdenizm (başka üyeliğim vardı silindi)

J@CK@L' Alıntı:
NEden bu mesajlar atılmış anlayamadım.Siz daha iyisini verınde sızınkıne bakalım.

bunu veren kişinin yaşından kaynaklanıyor olsa gerek bu cesaretlı mesajlar.

Ama daha saygısız mesaj olursa cezasını alıcakdır soyleyım

Jackal,dediğim gibi türkçe rap ve müzik bölümünde elimden geldiğince zor bulunan şeyleri veriorum kevinin verdiklerinden daha güsel bence arkilerde aynı düşüncede,ayrıca yaşça büyüyüm kevinden o 11 yaşında ben 17 cesaretle bi alakası yok benim içim dışım bir kimse ye yağ çekemem kusura kalmayın,ayrıca sen sitede yokken de ben vardım jackal,sana kötü niyetli olmadığımı ve forumun yabancısı olmadığımı anlatmaya çalışıorum umarım anlatabilmişimdir..

kadersiz' Alıntı:
sen kendine baksana senin yararını kim gördü?

terbiyesizlik yapma kimseyi küçük düşürme hakkın yok seni yazmadığı içinmi böyle yapıyorsun senden küçük olması senden akıllı olmadığı anlamına gelmez ...

edit:konuyu şimdi bi yönetici vermiş olsaydı gözüne girmek için nasılda güzel paylaşım vs vd diicektin dimi ...

kimseye terbiyesizlik yapma derken bana terbiyeslik yaptığının farkındamısın,yararımı yararı gören arkdaş söler sen deil, orda editleridğin cümle çok ayıp ben kimse için asla yağ çekmem neyse sölerim kardeşim,beni kimseyle karıştırma oke..ayrıca demişsin seni yazmadımı die ben bu lafa içerim abi: D çok komiksiniz bea galiba sende kevinin sınıf arkdaşı veya sokaktan kankisisin=)nese lafı uzatmıcam çünkü sizle munakaşa edince yarılıorum=)

Arkadaşlar kavgaya hazır bi haliniz var hep.Neden birbirinizin kalbini kırıyorsunuz
Kim ne yaptıysa yaptı.Beğeniyorsanız Teşekkür butonuna basarsınız beğenmiyorsanız butona basmazsınız bu kadar basit.
Ben hackhell admin ve modları için yapılan bu tür resimlerin hepsini beğenmiyorum ama onlar birbirleriyle şakalaşıyorlar tatlı ve seviyeli bir şekilde atışıyorlar.
Kevin emeğine sağlık.Ben senin 11 yaşında olduğunu bilmiyordum artık öğrendim kardeşim.Ve seni takdir ediyorum.Biz senin yaşındayken bilgisayarın ne olduğunu bilmiyorduk.Benim yaşım da bu arada Kevin'ın yaşıX2+2 :)
Neyse Kevin ben senden umutluyum abicim.İleride bilgisayar alanında çok şeyler yapacağına inanıyorum.Kimse seni durdurmasın ; )

DKC' Alıntı:
Jackal,dediğim gibi türkçe rap ve müzik bölümünde elimden geldiğince zor bulunan şeyleri veriorum kevinin verdiklerinden daha güsel bence arkilerde aynı düşüncede,ayrıca yaşça büyüyüm kevinden o 11 yaşında ben 17 cesaretle bi alakası yok benim içim dışım bir kimse ye yağ çekemem kusura kalmayın,ayrıca sen sitede yokken de ben vardım jackal,sana kötü niyetli olmadığımı ve forumun yabancısı olmadığımı anlatmaya çalışıorum umarım anlatabilmişimdir..

Benden once burda olman sana saygısızlık yapma hakkını vermez

Ben yokken sen nasıl vardın onuda yazarsan iyi olur ben anlayamadım

Neyse Ellerine Sağlık

Geri