SpYCeZa
O Bir İdeoloji
- Reaction score
- 0
Dark_Angel TeaM

Solariz TeaM

React0r TeaM

J@CK@L TeaM

Anti TeaM

AlainDelon TeaM

Deecay TeaM

SoniC TeaM

dHipfR££z£' Alıntı:baba çok boş iş olmş beah..
zedeliosun imaJını böle şeylerle...
yani resimlerin upload unu bile kendin yapmamışsın yazık..
DKC' Alıntı:kardeşim güselde böle teşekür toplamak için boş işlerle uğraşşacağına,yararlı işler yap biras..
DKC' Alıntı:deecay abi yaş farkından dolayı espri kapasitesi değişebilio=)
sonic' Alıntı:konu ne gereksız nede komık dıyen arkadaslar sızde paylasın konu bızde yorum yapalım ama bızde bısey vardır paylasmak guzel ( paylasmak arkadaslık temelın en temel kuralıdır) ama paylasım yapan kısılere bıraz daha ve saygı yapalım lutfen tskler kevın guzel olmus
J@CK@L' Alıntı:NEden bu mesajlar atılmış anlayamadım.Siz daha iyisini verınde sızınkıne bakalım.
bunu veren kişinin yaşından kaynaklanıyor olsa gerek bu cesaretlı mesajlar.
Ama daha saygısız mesaj olursa cezasını alıcakdır soyleyım
kadersiz' Alıntı:sen kendine baksana senin yararını kim gördü?
terbiyesizlik yapma kimseyi küçük düşürme hakkın yok seni yazmadığı içinmi böyle yapıyorsun senden küçük olması senden akıllı olmadığı anlamına gelmez ...
edit:konuyu şimdi bi yönetici vermiş olsaydı gözüne girmek için nasılda güzel paylaşım vs vd diicektin dimi ...
DKC' Alıntı:Jackal,dediğim gibi türkçe rap ve müzik bölümünde elimden geldiğince zor bulunan şeyleri veriorum kevinin verdiklerinden daha güsel bence arkilerde aynı düşüncede,ayrıca yaşça büyüyüm kevinden o 11 yaşında ben 17 cesaretle bi alakası yok benim içim dışım bir kimse ye yağ çekemem kusura kalmayın,ayrıca sen sitede yokken de ben vardım jackal,sana kötü niyetli olmadığımı ve forumun yabancısı olmadığımı anlatmaya çalışıorum umarım anlatabilmişimdir..