hackhell düğünde :):)

kent55

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Reaction score
0
işte beklenen an geldii.farklı fotoğraflar. :::durdurun aldırmayın :::durdurun

9wgnfay75l.jpg

gelin : aşkııım böle girmicektik içeri yaha.!!gitti bütün karizma

1001Design: baktatlım fotoğraf çekiliyo gül biraz:):):)

e6qobasf11.jpg

solariz : (nikah memuru ):Size bir forum ..ayy pardon bir ömür boyu mutluluklar dilerim.

gelin : ayyy sonunda evlendil demi biz :hhmencool:

1001Design :ewet hayatım.baq fotoğraf çekiliyor..

Gelinin şahidi jewel (en sağdaki): derbederine dönerek.. abi bu DaMaT sürekli fotoğraf dior. nedenki..

damat şahidi derbederin (damat beyin yanında) : doğru dio abijim..bisi de güsel çıkar nan:durdurun:durdurun

rmh5trt8.jpg

Dark_Angel : beyazlı, yapılı amca) : Forumun en vazgeçilmes () en değerli () üyelerinden biri olan 1001design e forum sahibi olarak sürekli giriş sertifikasını hediye ediorum.. mutlu mutlu flood yapması dileğiyle..:durdurun:durdurun:durdurun

1001design:ayyyy.chanım adminim benim.. ne gerek wardı. paylaşımıma teşekkür etsen yeterdi:durdurun:hhmencool:

1001 design :gülümsüyorus dimi bidenem !!

3mr: en soldaki) : hangi kamera abii

vl1p0gl8j3.jpg

1001design : bide böyle alalım takıların hepsiyle...

ali06can: taktı fotoya yha.. sanki bişi olcak..allam sabır ver :cursing:

yndpihomzn.jpg

yassi : (soldaki): kumralım felan ama en sewimli benim.. :blushing:

infatuate : (ortada) : kasımpaşalıyım eli maşalıyım. ohh ohhhh. iiki evlenmişler demi..kurtlarımı döküorum. ne modluk var ne ortalık temizlemek

feryall : (!!!!) (doal olarak sağdaki.): şiiişşş fotoğrafçııı :gözkırp: (bisim sasana) düğünden sona görüşelim chanımm. muahhh

upavdhricn.gif

madness : (beyaz gömlekli amca) : abi saymaya alışkınım ben.. bu nasılsı şimdi.. 2 ileri 3 gerimiydi neydi..

known : (halay başını çeken)(nicki yanlış yamış olabilirim) : hayır abi yha. öle deil..önce sol ayak.yok yok sağ.. ::S:S ayyyyyhh oyna işte boşwer.

HeLLSPoRT : (en sağdaki) : abijim hani fenerin maçına gitmiştik yha. ordaki gibi.. hatırlıomusun. leyley leeeyyy löyylöyylöööyyy.

eftalya :siz erkekler.. hep bölesiniz. düğündeyiz abi kupa maçında deil.. madness abi gel sen şöle..

3tgrskgn1i.jpg

1001design: nie başı ben çekiyorum yha.:cursing:

gelin : istersen ben çekeyim chanım.acaip halay başı çekerim ama annenler ne oynak gelin derler şimdi.. olmas..

ethnic: (arkasına bakan soldan 5.): memurluktan terfii ettim.. pasta dağıtılıo bu arada. açım ben. oraya mı gitsek..

hakikat:: (soldan 3.) : şu çocuk çıksa da aradan known bişi konuşcam. yeni bi programda yapmıştım..

0y4qcoc10u.jpg

feryall:eek:ğlumuzu aldında bişimi oldu sanıosun..saten sinirliyim sana. $ları bozdurana kadar chanım çıktı.. uyus gelin.

gelin: bak 1001 : şöyle şu halana.. başımdan aşaa para yağdırmasın. ben dansözmüyüm yha. ağır ağır ankaramisket oynuorum..

i0lqoueyxx.jpg

lopused:son aile fotoğrafını alalım .

eftalya : (en sağda pembiş olan): bu ikinci kıyafetim.sakar garson üstüme döktü.allahtan yedeği vardı :001_tongue:

madness: (su perisinin yanında. şişman amca): kızımızı da verdik iimi.. (kurtulduk demek istiyo )

leke : (gelinin arkasındaki kafa ): arkalarda kaldım ufak tefeğim gözükecekmiyim acaba..

ayınateşi: (soldan ikinci pembeli): bende şişman çıkıcamşimdi.

volkan : (soldan 3.) : eftalyaaa eftalyaaa.. çekil bi önğmden yha.görüntümü bozuosun.. :mad::mad:

mavidüş : (sol baştaki ) : benimde ailede yerim var mı acaba..çıksammı şöle kıyıdan köşeden..

anne: (madnessin yanındaki) : gitti oğluuum gittiiiii.. .

andar85rd8.jpg

kent55 :çekiorum. kıpırdamayııınn çiiiiiiiiiiiiiiizzzzzzzzzzzzzzz diin ::durdurun:cool::cool::):):clap:clap

kimine göre forum bana göre aile

kusurumuz var ise af ola

Süper Olmuşş Ellerine Saglık :) :D:D

yedek kiyafet olmadan bir yere gitmem abi :p

1001Design'ninmi dügünüMÜ simdi mutluluklar dilerim hemso :)

ne güzel herkes dügünde :)

güzel olmus yine eline saglik

Güzel hazırlamışsın.
Eline sağlık

güzel olmuş eline sağlık :)

Teşekkürler :)

eLLerine sağLık
yaLnız jeweL'i erkek oLarak oynatmışsın senaryo da =)

Çok Güzel Olmuş dai Eline Sağlık :smile:

süper olmus =)

Geri