Hackhell Cs Serverlarında Adminlik Talebi

Ben Kimseyi Zorla Destek Verin Demedim Oyunda Yazdıklarımı Okuysaydın Anlardın Dediğim Şuydu ; Admin Olmamı İçtenlikle İsteyenler Destek Olsun Sırf Ben Zorla İstiorum Diye Değil Dedim Beni Sevip Güveniosanız Verin Dedim Dikkatli Oku Yazdıklarımı Lütfen...!

CroCodiLe_' Alıntı:
Ben Kimseyi Zorla Destek Verin Demedim Oyunda Yazdıklarımı Okuysaydın Anlardın Dediğim Şuydu ; Admin Olmamı İçtenlikle İsteyenler Destek Olsun Sırf Ben Zorla İstiorum Diye Değil Dedim Beni Sevip Güveniosanız Verin Dedim Dikkatli Oku Yazdıklarımı Lütfen...!

Bir erişim için aday olmuşsun, kullanıcıların destek mesajlarının da çok önemi yok. Eğer uygun görülürsen olursun, görülmezsen oyununa bak boşver adminlik filan. Durmadan beni seviyorsaniz destek olun gibi mesajlar atmanin bir manası yok. Aksine bana itici geldiğin için geldim buraya mesaj attım. Bana itici geldiğin gibi başkalarına da geliyorsundur.

Selam ben Ric l KeNNy bence admin olucak biri varsa oda $H!N0K'dan baskası olamaz adam hergün online server a ne zaman hileci girse $H!N0K o her zaman online oluyor birde admin oldugunu düşünsenize bu adamın çokda güzel olmaz mı Admin olsaydı küfür edenleri hilecileri direk banlardı ayrıca su an ki adminlerden 1 kacı varki adama yazı yazıyoruz adamın umrunda degil bu ortamı degistiricek tek kişi var oda $H!N0K
baska adam tanımam Admin olursa HackHeLL çok şanslı olur $H!N0K
gibi bir adamı kendi clanımda görmek isterdim acıkcası cünkü cok efendi bir insan bu yüzden HackHeLL cok ama cok sanslı bence admin %100 $H!N0K
olmalı ++++++++++++++++++++++++++++ veriyorumm hemde 1000 kere

S.a Arkadaslar ben ALem18Team||ZaLim__Sevdam Gercekten Admin Sıkıntısı var GeneLLikle adminler Cs4 e Bakıyor Orada topLanıyorlar Cs de HackheLL|| Shinok Nikli arkadasımı Butun Serverlarda goruyorum Ve geneLde Online OLuyor hak eden Kimse O kazansın Bence Shinok OLmalı

baska ßir Sorun İse Bazen Serverlar düşüyo AcıLmıyo Suanda Cs1 Cs2 Cs3 KAPALI ve Cs4 de yıgılma var hem Lag cok hemde admin yok ALAYI hiLe ilginiz İçin Tskur Ederim Shinok Kardeşime destek Olabildiysem Ne Mutlu Bana..!! iyi egLenceler..

Şhinok kardeşimizin adminliğini bende destekliyorum... Her konuda kefilim arkadaşa....

Admin olmayı çoğu arkadaştan fazla hakediyor... !!! Ric | SP4WN

agnesse' Alıntı:
Bir erişim için aday olmuşsun, kullanıcıların destek mesajlarının da çok önemi yok. Eğer uygun görülürsen olursun, görülmezsen oyununa bak boşver adminlik filan. Durmadan beni seviyorsaniz destek olun gibi mesajlar atmanin bir manası yok. Aksine bana itici geldiğin için geldim buraya mesaj attım. Bana itici geldiğin gibi başkalarına da geliyorsundur.

Su ana Kadar Kime Bir Yanlışım Olmuş Kime Bir Ters Konusmam Küfürüm Olmus Hangi Admin Sikayetçi Benden Bir Admin Çıkıpta Ben Senden Şikayetçiyim Derse O Zaman Haklısın Ama Hiç Kimseye Bir Yanlısımın Olmadıgı Kanaatindeyim..!

Sabahları Edilen Küfürleri Ben Etmedim Kardeşim ve Yeğenim Oturur Sabahları Ben Okulda Oluorum O Zaman Onlar Adına Edilen Küfürler İçin Özür Dilerim...!

kanki sabahları admin yok diosun ben neyim ya :D

nese ewt online birisin karar baş adminlerin [+1]

destekliyorum kardeşim.. bncede admin olmalısın ;)

++++++

Teşekkürler Kardeşim Bende Senin Olmanı İsterim Geceleri Sen Benden Daha Fazla Online Olan Birisin Sorun Değil Olamasamda Önemli Olan Dostluk Kazansın HH için En Hayırlısı Ne İse O Olsun :)

Sonuna kadarsDestekliyoruz $H!N0K'u admin olursun inş. dostum. ++++++

HackHeLL | $H!N0K oyun da iyisin bi yanlışını görmedim şimdiye kadar

mod sayısının fazla olması avantajtır diye düşünüyorum

edit : sXE hile programını kurdum ama yine giremiyorum başka bir işlem varmı acaba yapılması gereken

işte o cocukkkkkkkk!!!:durdurun Geleceğin admini.. O birrr $H!N0K :clap inşallah admin olursun kenk:biggrin

abi seni ben geceleri görmüyorum hakkında yorum yapamıcam kusura bakma...

ancak eğer geceleri bir admin lazım ise musty var adam geceleri geliyor.. bence adminlik başvuruları için yeni düzenleme gelmesi lazım :)

valla cs serverlarında admin olmak için hem oyunda hem forumda güvenirliliğin olmalı diye düşünüyorum . şimdilik -

Geri