HackHeLL Cs Server Adminlik Talebi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
HoCuSPoCuS' Alıntı:
Az önce XderradX ın konusnu kapattım, kısa zamanda forumdaki hal ve hareketleriniz zaten kendinizi ifade etmeye yetiyor.

Aşırı heyecanlı, herşeye cevap yetiştirme çabasında, sabırsız admin olmaz. Soğuk kanlı ve sakin olmalısınız. Eksi veren eksi verir, artı veren artı. Neyin nasıl değerlendirileceğine yönetim karar verir zaten.

Tabii ki beraber oynamayan - verirse yanlış olur. Ama ben burdaki davranışlarına bakıp çok rahat - verebiliyorum
çhok DoğrU Sölüyosun Fakat Ben oyundaDa böleyim Huyum Bu :):) Yorumun için SaoL !!

suatakar' Alıntı:
SAolun beyler Ayrıca Revo Doğru Sölüyosun Siteye mod aramıoyoruz SErvera Admin ARıyoruz !!

PherasThisDaGGeR
Klan üyesisin zaten admin olmanı gerek görmüyorum...

Ya Belki Yine bi$iLeR Diceksiniz Ama ben Sölücem Artık
Ewet yada Hayır Deseniz !!! Vakti Gelmedimi Artık Ben Sadece Sonuçlanmasını Arz Ediyorum !!

Kusura Bakma ama

* karşındakini dinleme ve Onun Görüşlerine saygı gösterme yok..
* herşeye cevap veriyorsun olumsuz yorum yapan kişilere " !!! .... ????? ---- " işaretler yapıyorsun forum kurallarını okumanı tavsiye ederim..
* Oyundada Böleyim die yazmışsın zaten..
* bim Klan üyesi olduğunu Söledi.. son yazdıklarından Sonra Klan üyeliğinden çıkartılman gerekir.. Çünki agrasifsin.. ( iyi oynanam yeterli değil )
* admin olmak Sabır Gerektirir.. buda sende Hiç Yok. Benim Görüşümce ukala tavırların var..
Sonuç olarak : İleride Cs'ye ve Klan'a zarar verecek olduğunu düşündüğüm için -- veriyorum.

" !!!!!!!!...........?????? " filan işte..

Teşekkür Sayısı: 14
8 Mesajına 18 Kere Teşekkür Edildi
[------]

sabah 4 ve oglen 2 arası onlıne hılecılere gıcık olrm dırek 9999 dk ban ! gelırse bıdaha ban gozume yakalandımı kurtulma sansı yok servere bıdaha gıremez! ben orda oynucam 62.68.199.195: da o zaman gorusuruz Reaper:D

ALIEN_07' Alıntı:
Kusura Bakma ama

* karşındakini dinleme ve Onun Görüşlerine saygı gösterme yok..
* herşeye cevap veriyorsun olumsuz yorum yapan kişilere " !!! .... ????? ---- " işaretler yapıyorsun forum kurallarını okumanı tavsiye ederim..
* Oyundada Böleyim die yazmışsın zaten..
* bim Klan üyesi olduğunu Söledi.. son yazdıklarından Sonra Klan üyeliğinden çıkartılman gerekir.. Çünki agrasifsin.. ( iyi oynanam yeterli değil )
* admin olmak Sabır Gerektirir.. buda sende Hiç Yok. Benim Görüşümce ukala tavırların var..
Sonuç olarak : İleride Cs'ye ve Klan'a zarar verecek olduğunu düşündüğüm için -- veriyorum.

" !!!!!!!!...........?????? " filan işte..

:clap :clap :clap :goz:

çok eski bi konu ki ben finallerden beri cs deyim, arkadaşı çok nadiren görüyordum.
ve ayrıca, admin e gerek olmadığı kanısındayım.

- 1905 su an ıcın..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri