βèŁĩéVê ™' Alıntı:Cs manyağı olarak aldığım en güzel haber. En azından burada tanıdığım adamlar olucak. Diğer yerlerde adamlar kıl olduğu zaman atıyorlar =) Cs server açılırsa ilerde üyelik sistemi yapılmalı üyelere özel olmalı böylece hile olaylarını bir nebzede olsa engelleyebiliriz.
McDarkness ismi sana daha çok yakışıyordu keşke değiştirmeseydin.DaRk_KnİgHt' Alıntı:Önceden H&H isminde bir klanımız vardı zaten.. react0r , bim_28 bir kaç kişi daha vardı o klanda..Akşamları oynuyoduk baya zevkli oluyodu..Hatta birkeresinde Nod32 klanıyla maç yapmıştık bizi fena dağıtmışlardı....Her türlü destek weririm maddi manevi..
1.6 da güzel grafikler daha iyileştirilmiş...omorfuLis' Alıntı:kşke 1.5 oLsaydı...
Köşede pusma keserler =)revolation' Alıntı:evet bim haklısın 1.6 daha güzel. şimdi ben pc'nin yerini de değiştireyim o zaman. şuan çok köşede ve hiç rahat değil. geniş alan lazım bana![]()
KaRma' Alıntı:ßende Yanınızdayım arkada$Lar.. ßir CS Sever oLarakKLan adı ßiLe karizma HackheLL ! ;P merakLa ßekLiyorum Sonucu kısa sürede kesinLeşir umarim..
revolation' Alıntı:valla 4 gözle beklemedeyim. I'm position :durdurun :durdurun
need beckup![]()
bim_28' Alıntı:Msnde yoğun pazarlı içindeyiz 16+2'yi 60 Ytleye indirdik haftasonuna
kadar sabredemedim =)
Önemli olan serveri almak bende dahil olmak üzereSeprit' Alıntı:Süper fikir hevelesle bekliyorum
da bi sorum var csde iyiyim ama hiç online oynamadım hep cafelerde fln fln server açılınca nasıl gireceğiz yanlış bilmiyorsamcs den online gameden ama o zamanda orjinallik istiyo veya beni,m bilgilerim bunu aşmaya yetmiyo bi tavsiye veya bilgilendirme ltfn
bu arada hevesle bekliyorumo klana gircem iddaalıyım
BlueFly' Alıntı:Bende Oynarım yalnız cs silinmiş bende... Elinde olan Kurulumu Girmek için gerekli bütün bütün linkleri eklerse iyi olur...