Hackhell Counter Strike Server Bölümü Mod'Luk Yetki Talebi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Fyonb

предате&
Reaction score
0
Merhaba arkadaşlar...Hackhell Counter Strike Server bölümü için Modluk yetki talebinde bulunuyorum...Başta adminlerimiz ve bim_28 olmak üzere diğer mod arkadaşlarımızda uygun görürlerse bu bölümde görev almak istiyorum...Benim için düşünceleriniz gerçekten çok önemli...

Bu konuya yorum yazan fikirlerini ifade eden tüm kullanıcı arkadaşlara şimdiden teşkkür ediyorum...
İyi Forumlar Bol eğlenceler...

Saygılarımla...

Herşey gönlünce olsun kardeşim benden sana +1905 :clap

......................

Edit : Assa ´nin Adayligi DAha Önce Onun icin oyumu Askiya Aldim =))

2 . Edit =)))) : Assa Kendi istegi ile Konusunu kapattirmi$ , + 1903 Helal lsun =))

Bence bu görevin altından kalkarsın. Kişiliğin, davranışın ve tecrüben konusunda hiçbirzaman olumsuz bir düşünceye kapılmadım. İnşallah hayırlısı olur kardeşim.

Daha önce Ekrem istemişti sonra bi takım sorunlar yaşadı sanırım geri çekti adaylığını..Zamansız oldu gibi...
Yinede +

valla tam karar veremedim :S verince yazayım kuzen hayırlısı

edit: kararımı verdim +199074

+KaRma ;P Yakışır kuzenime.. CS'den anlıyosun sürekli onlinesin.. saygıLısın.. ama awp'de kendini biraz daha geLi$tirmen Lazım ;P

+KaRma ;P Yakışır kuzenime.. CS'den anlıyosun sürekli onlinesin.. saygıLısın.. ama awp'de kendini biraz daha geLi$tirmen Lazım ;P

topici bombalamak gibi olmasın ama önce bi kendin geliştir :p bıktım ,bi kerede sen vur :p

Bendende +1 =)

gerekli kişi olduğunu düşünüyorum fybon bencede oLmalısın

..::[ + + +]::..:hhman:

bendende +++ inş diledigin gibi olur herşey

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri