@hackhell.com ???

ehny

New member
Reaction score
0

daha önce öneren oldu mu bilemem ama üyelere özel @hackhell.com eposta adresi yapılabilinir mi??

zaten böyle bir mail adresi var yöneticileri kullandığı bize özel ama üyeye yönelik daha verilmedi...

saçma olmaz ama güzel ve sanırım ilk oLur. 10-15 mblık bir e-posta alanı verilirse yeter artar:)

en azından bellı bısey katmış olan uyelere werılebılır en fazla ...

iSpiK' Alıntı:
en azından bellı bısey katmış olan uyelere werılebılır en fazla ...

zaten 180.034 hackhell üyesi (her dk başı artıyor ama ben baktığımda bu kadardı) var :) hepsine bir an da verilemez.

herkes @hackhell.com adıyLa kafasına göre iş yapabiLir .. hh adı kötüye quLLanıLAbiLr bu seqiLde bnce .... sadece beLLy basLı üyeLere weriLebiLr bnce ...

hem dha bn biLe aLamadım Leeeeyymm ... darkkkk angeLL sösüm sana ... haaLa beqLiom abiii ya :D:D

daha önce tüm üyelerin mail hesabı oluyordu hackhell de, sınırsız dı hemde, ama sonradan kaldırıldı ve bence en dogrusu sadece hakedenlerin yani yöneticilerin kullanabilmesi

react0r' Alıntı:
daha önce tüm üyelerin mail hesabı oluyordu hackhell de, sınırsız dı hemde, ama sonradan kaldırıldı ve bence en dogrusu sadece hakedenlerin yani yöneticilerin kullanabilmesi

qatıLıoRm ...

+ aby yaff bnde yöneteam deyim farkındamısıınsss :D:D:D

sesiimi duyan warmııııı .... ( amma doLmusun bnde he :p )

maillermiz war da ben giremiom şahsen :D

dark webmaili yüklerse kullanırık :D

bu uygulama 2005 te vardı. herkesin otomatikman hh uzantılı mail adresi oluyordu. ama o zamandan bu zamana çok sular aktı. o zamanlar üye sayısı 10 binlerdeydi, şimdi maşallah tavana vurdu. geçen yılki uygulamada mail hesapları db ye entegreliydi, şimdi bu post ve üye sayısına buda eklenirse db iice şişer. Tabi sonuçta Darkın bileceği bi iş. dbye entegre etmek gerçekten sıkıntılı olursa cpaneldende her üyeye mail hesabı açılmaz yani :) he gider e-mail için ayrı bir sunucuya ayrı bir script kurar ayda 100 usd yide oraya gömer, onada bişey diyemem

Bence Bu Bir Kavga Yaratır Benim Mail Açılmıyo Parala Nasıl Degişecek Vs.. Gibi Bence Görevi Olan Verilmesi Dahi İyi Olur Forum Büyükler Anlasır...Hımmm..

walla verildiğinde hiç kullanmadım
şimdi olsa kullanırmıyım bilmiom açıkçası
bana gerekmio ama isteyen yöneticilere verilebilir!

Geri