Hackhell.com un 1 inci Yaş Günü Kutlu Olsun.

yaşlandık yaw :D

bir yilda 82 bin uye guzel bir rakam gibi gorunmekde insallah Allah (c.c) 2 yilimizda 161 bin uyeyi bizlere gostermeyi nasip eder (( amin ))

iyi ki dogdun hackhell ....buyuk olmak buyuk isler yapmak degil buyuk dusunmekdir...
hackhell.com dusunen tum buyuk insanlara alkissssssssssssssssssssssssssssssssssss..

By_Riko' Alıntı:
İyiki Doğdun Hackhell
33646.jpg

TBAK.ZARF.001.jpg

Tabak Kaşık Çatal Bıçak Getirdim :cool:

teşekkürler By?Riko
:D :D hımmm pasta da çok lezizmiş saol Solariz

iyi ki doğdun hh kimse seni durduramaz
:hhman:

iyi ki doğdun hachell bu siteyi bizlere veren adminlere tşkr ediyorum

beraber yuruduk biz bu yolarda beraber ıslandık yagan yagmurda beraber sevindik biz bu hackhell'de ALLAH HH'yi Ve bizleri BU zaman ÇIkarma Nasip Etsin

hackhell' e nice mutlu yıllar diliyorummmm pastadan banada ayırın :d

hep beraber nice mutlu yıllara inşallah.

ya bende bayağı yoktum forumlarda...:D bi işe girdim ama şimdi istifa ettim:D bari şimdik kutlayayım..

doğum günün kutlu ossun hackhell:D

ya gecte olsa yazıcam 1 sene tam koskoca bır sene ve bu harıka bu mukemmel arkadaslık bag paylasım adına hersey kısacası ne mutlu kı en kötu gunde burdaydık en ıyısınde de nıce 1 -11-111 lere ınsallah torunlarımıza kadar

hh de yaklasık 4 aydan beri çalısıyorum birçok şey öğrendim bir çok dost kazandım iyiki doğdun hackhell

gerçi geç bir mesaj olacak ama bende yeniyim daha nice senelere hep beraber

Konu 4 ay öncesine ait ama bende cesii gibi yeniyim 4 ay önce askerdim doğum gününde hackhell'le beraber olamadım. Bende kutliyim. Nice Senelere HackHell. HapPy Birth Day Do You! :D

Geri