hackhell.com da tanışmak için bir türlü cesaretinizi toplayamadığınız bir üye var mı

hackhell.com da tanışmak için bir türlü cesaretinizi t

• Evet, var

Kullanılan: 29 60.4%
  • Hayır, yok

Kullanılan: 19 39.6%

• Kullanılan toplam oy
    48
toykan seninle zaten galatasaray sebebiyle tanışmıştık ama illa da olsun demek değil ama kimin bu forumda ne ifade ettiğini bilmek isterdim Aktuğ mesela modifiye ile ilgili tüm konularda ismini görüyorum konuşmak fena olmazdı. bir de infatuate kimdir ? diye merak ederim ? bu forum için baya önemli biri olsa gerekki ortalama muhabbet konularında hep ismi anılır.bir de karma diyebilirim saydığım isimlerin hepsi moderatör yanılmıyorsam konularda isimleri gözüme çok çarpıyor diye saydım..tabi toykan cehennem zebanisi bir de reactor yanılmıyorsam o da hemşehiriyiz galiba diye bir mesaj atmıştı :) öyle kaldı (ismi geçen arkadaşları 1 aydır konularda isimleri değişik yerlerde ilgimi çekti diye yazıyoum..

Çok şükür kimle tanısmak istediysem tanıstım =), ama en cok chamur la tanısmak istiodum cok ugrastım sonunda tanıstım yetmedi gittim izmire bide kanlı canlı gördüm :D,

(Cem içimdeki ses hala konusuo abi kusura bakma :D )

Herkesin olduğu gibi benimde dikkatimi çeken tasvip ettiğim şu an için 3-5 üye arkadaş var. Onları takibe devam ediyorum. Cesaret var kesinnikle ama daha iyi tanımak lazım bunu için de zaman....

Birgün tanışırız.....

SoLariz , Chamur , SĦARK, 1sc0rp!tX vs vs forumdaysam eLßet ßir Kaç kişiyi veya geneLi Tanimak isterim ama hiç çekinmedim zamani geLince iNŞaLLah tek tek Tanişiriz :goz:

FOrumda ne kadar kız varsa simdi genelleme yapmiiim = )))

chief öpüom canım benım : ))

ßura SevqiLi ßulma Yeri diiLki Zaten Herkes ßirßiriyLe gün Geçtikçe Tanışıo...

yok. :)
isTersem Tanışırım zaTi
eĞer Tanışma amaCı kız erkek iLişkisi deĞiLse nie ÇekinsiniLsin ki..
hepimiz insanız..doĞa üsTü bi varLık deĞiLiz hiÇ birimiz :D

wallaha hicde utanmam, arkadaslik kadar dogal birsey yok. benimle tanismak istiyen varsa pm atar arkadasligimiz sitede devam eder, ha yuz yuze bulusalim diyen olursa ozur dilerim imkansiz.

geri soruya donelim, hayir asla cekinmem. sonucda dunyanin sonu deyilya

Başta infatuate,,jewel,kırmızı kız, ve kopuk dadı ile tanışmak isterdim:utan =P

Var;
Başta İnfatuate abla ,realist , erce ,emresgg ve AnqeLSouL ile tanışmak isterdim ama zor gibi gözüküyo

Offfffffffff Aldığım nefesler bile sayılı offfffffffffffffff dertliyim biraz kusuruma bakmayın

Geri