HackHell.Com Closed

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yav akdadaşlar yapmayın etmeyin dalga geçmeyin çocukla günah bak allah sizinde başınıza verir sonra...:durdurun

ah bea...
nasıl kaçırdık bu geyiği....

valla iyi eğlenmişsiniz burada millet...

tüh bea kaçırdık saLdırıyı,
nese senin gibi maLımsıLardan etrafta boLca var.. :D
eLbet çıkar yine..

Bence kırmayacaktınız kalbini baksana ne güzel konu hit oldu hatta bu adama belli bir program yapıp verelim ara ara takılsın siteye eğlenırız güzel oluyoruz tabi birde şu sınavlar bitse daha ii olucak en azından sınav stresını bır nebzede olsa azlttı ben arkadaşa açtığı konu için ayrıca teşekkur ediyorum sen yıne takıl buralara :=)

kardesss nasılsın annen kız kardesin nasıl (bak kibar soruyorum) senin zake yaşındaki düşüklüğü zaten konu başlığından anladım hackhell.com closed zaten bu cümle imla hatasıyla dolu bit cümle hackhell.com not closed olması gerekiyor kanka yine sen arada bir takıl bizi güldür belki forumun soytarısı bilem seçilirsin

Arkadaşlar ürküyorum koruyun beni :p Ya olum sen bizi hacklersin koçum biz sana güveniyoz mrk etme bekleriz :D

Abı eyer buralardaysan bana mail adresini özel mesajla yollar mısın?

senden bizzat özel ders almak istiyorum da :)

walla şu ana kadar hh de nefesimi tutarak okuduum ilk konu....:D
böle mal arkadaşlar her zaman çıkıcaktır....:D
biz birlik ve beraberlğimizi her zaman koruyalım yeterki
gerisi vız gelir tırıs gider...:D Allah hiçbirinizi başımızdan eksit etmesin...:D:D
geyiği kaçırdık ama nese yenileri gelir umarım:D:D

sen bu konuyu geyik mizaha açsaydın baya teşekkür alırdım heykır arkadaş :hhmanD :hhmanD :hhmanD

hackhellın yeni kampanyası sendemi tassk geçilmek istiyosun buraya hackhellı hackliycem demen yeterli:)

ases' Alıntı:
hackhellın yeni kampanyası sendemi tassk geçilmek istiyosun buraya hackhellı hackliycem demen yeterli:)

hacklicem hackhell i... durdurucam sizi... yakıcam kırıcam databasenizi... korkun benden:D
ben hekır galip...elbet bigün geri döncem bekleyin beni...:durdurun

tüh kaçırdım eğlenceyi yaw :( :D
heykırrrr lowww nerdesin bea :D
buralardaysan üç kere vur olurmu
:D:D::D:):):) hakketen sen bunu geyik&mizaha niye açmadın yaw
arkadaşların dediği gibi bayağı teşekkür alırdın yaw
heykırrrrrrrrrrrr geldiysen üç kere vur :D:D:D

Acayip geyik varmış yaw. kaçırdık eğlenceyi iyimi.. :)

Bu konu hala açıkmı :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri