hackhell.com`a üyelik ücretli olsa, bu güzel site için ne kadar ödeme yapabilirsiniz

hackhell.com`a üyelik ücretli olsa, bu güzel site için ne kadar ödeme yapabilirsiniz

• 5 YTL

Kullanılan: 27 9.0%
  • 10 YTL

Kullanılan: 17 5.7%
  • 15 YTL

Kullanılan: 3 1.0%
  • 20 YTL

Kullanılan: 13 4.3%
  • 50 YTL ve üzeri

Kullanılan: 20 6.7%
  • Para ödemem, üyeliğimi sonlandırırım

Kullanılan: 220 73.3%

• Kullanılan toplam oy
    300
ya arkadaşlar hh bizden para almaz onların gönlü bol :D

Paralı forum siteleride var bence fark etmez olabilir ben yine üyeliğime devam ederim.

aLın ama saçma bi anket olmuş ...

beLirli amacı bana göre yok üyeLik paraLı olsa açılırdı ama değiL olmazda ...

oy kullanmıorum..

Para ödemem, üyeliğimi sonlandırırım.
Bugüne kadar sanal bi$ey için hiç para ödemedim ödemeyide dü$ünmüyorum.

Edit : lan rapid için ödedimde o sayılmaz.

bence böyle iyi:D ne parası:D

para vermezdim ben üyeliğimi sonlandırırdım...

ama eminim bu site paralı olmicak çünkü zaten reklamlardan yeterince para kazanıyor site sahibi... :)

kimse meraklanmsın arkadaslar sadece altı ustu bı anket boyle anketmı olur dıye ısyan etmıs ıstemıyorsanız hemen kapatılabılır o kadar gereksız seye konu acılıyor yapmayın basıt bı anket ınsanları terslemenın ve sogutmanın bı anlamı yok

Walla çok zengin değilim ögrenciyim çünkü,en fazla 10 ytl verirdim...

domain adı 10ytl
webhosting 50ytl
üyelik 20ytl
hackhellde geyik pahabiçilemez.

Mastırkart

işim gücüm yok buraya para verecem..buraya vereceğim parayla daha güzel işler yaparım...

bence ücretli olması için eşsiz bir tarafı olmalı ben aylık 5 lira veririm ama yeni üyelik için çok anormal bir içerik olması gerek yani ayrlık ne bilim üyelik kartı verilsin tshirt verilsin vsvsvs pazarlama konusunda biraz fikrim var yani siteyi cazip hale getirilsin "hacker yapıcaz seni" densin yani yeni üyelikler için bu önemli yoksa çok fazla muadili var ne kadar karizma olsada...

Geri