Hackhell.com 5 Yaşında !!!!!!!!!!

Birlikte nice seneler daha olur insallah ;)

forum 5 yaşında benım uyelıgım 4 yaşında ovunmek gıbı olmasın ama guzel bı duygu nıce senelere hep beraber arkadaslar..

hayırlara vesile olur inşaallah.

şaka gibi 5 sene oldu ... way bea ... gerçekten ilginç ...

bu kadar çabuk geçiyor zaman demek aaa neyse

Nice Senelere HackHeLL

Nice Senelere HH MAN ;)

5 seneden daha yaslı gibi duruyor halbuki

İLK İSVİCRE DE TANIŞTIM HACKHELL LE... NE ZAMAN BİR PROGRAM LAZIM OLSA VEYA ANLAMADIGIM BİR KONU YAPTIĞIM İLK ŞEY ;

GOOGLE ACILIR...PROGRAM ADI YAZILIR...SONUNA HACKHELL YAZILIR ;)))

TÜM EMEĞİ GEÇENLERE VE SİTEYİ KURAN (TANIMASAMDA) ARKADAŞLARA KOCAMAN İÇTEN TEŞEKKÜRLER...

VEEEEEEEE....

MUTLU YILLAAARRRRR HACKHEELLLL...MUTLU YILLAR HACKHEELLLLLL

MUTLU YILLAR MUTLU YILLARRR...İYİKİ VARSINIZ HACKHEELLLLLLLLLLL..

:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap

Nice senelere kat kat milyon kullanıcılar ile... BİZ BİR AİLEYİZ...

Forumda
Siyasi görüşü her ne olursa olsun, kimisiyle düşünceler arasında uçurumlar olsa bile tüm kullanıcıları seviyorum. Aile arasında sıkıntı herzaman olur. Önemli olan ayakta klamkatır ve BİZ AYAKTA KALICAZ.

hep birlikte nice mutlu seneler arkadaşlar.

daha dün gibiydi...

şuara özel hayatımın yogunlugundan çok fazla aranızda olamasamda sizlerle önümüzdeki nice 5 seneleri birlikte kutlamayı nasıp eder umarım Allah.

Sevgili Solariz'e, Dark_Angel, gerçektende Hackhell, Türkiye adına, bizler adına çok güzel paylaşımların yapılabildiği güzel bir forum.

Ben teknik konularda çok iyi değilim. Geniş bir kullanıcı kesimine hitap edecek bir web sayfası, domain host, ve bununla ilgili ekonomik ve belkide hukuki bir çok alan, sevgili Hackhell kurucularını özverili bir çalışmanın içine itmiştir.

Bu nedenlerle Hackhell kurucusu ve diğer katkı sağlayan arkadaşlara sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

Hackhell iyiki doğmuş.

NİCE GÜZEL YILLARA !!!!.

gün geçtikçe daha da vazgeçiLmez oLan hackheLL nice seneLere
bütün dostLara saygıLar ,sevgiLer
her daim burada bu forumun bir parçası oLmamız diLeğiyLe
sağLıcakLa kaLın

Geri