HACKHELL Ciler Sözüm Herkesee !!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

WARTOX

New member
Reaction score
0
Beyler ayıp olua yaww forumlarda dolaşırken kendimi terkedilmiş bi forumda gibi hissediom :D abi güzel programlar, dökümanlar, resimmler .... werilio ama bakıom bi teşekkür bile eden yokk !! Ben walla bazen millet uğraşmış hazırlamış die teşekkür ediom sırff ilgimi çekmese bilee !! Abi her mesaja girion mu da konuşuon derseniz zati belli bakıon konuyu kim açmıışş son msj kiminn nedense hep aynı kişii oluoo :D msj atan yokkiii ! gereksiz msj da atılsın demiom ama biraaz çoşturak şu forumuu diorum !!!

WaRtox Cok Iyi Konuya Gelmisin Kardesim Bence Ilerleyen Zamanlarda Duzelir Yani Insallah Buranin Da Wardom Gibi Olmasini Istemiyorum Zaten Olacaginada Inanmiyorum

yaw melihciğim tam üstüne bastın !! WARDOM konusunu burda açmak istemedim ama işin doğrusu bu problemler we dayanışmanın bozulmasından dolayı iyi üyeler olarak buraya geldik ama bura da şuan pek iyi değil :( ama inşallah ilerde herkess açılır :D diorumm :D hadi hayırlısı herkes yapsın kendine düşeni demii !! bi teşekkürden aciz olmayınn

arkadaşlar şuanda araştırıyoruz konulara teşekkür butonu eklenecek ve indirenler veya memnun kalanlar teşekkür edecek böle bir düşüncem var.. yorum yapmak isteyenler yine yorum yapabilcek. sizin konunuzun altında teşekkür kısmı çıkıcak ve teşekkür edenlerin ismi gözükecek..

buarada herşey zamanla biraz daha sabır bugün 3 gün ve üye sayısına dikkat edin derim.. ve daha hiç bir yerde reklam yok üstüne ;)

ewt kimi forumlarda Teşekkür Botu flan war.
olursa iyi olur.kendimizi tatmin açısından :p

tolga' Alıntı:
bizimkiler o butonada tıklamaz a.q.

o kadarda üşeneceklerini sanmam çünkü mademm burda herşeyi paylaşıyoruz 2 sn oraya basıp duygusunu paylaşablir ;)

abi başka forumlarda görmüyormusun 200 gösterim 2 tşkr butonu, ama yinede olsun bencede hem benzer tşkr mesajları yer kaplamaz,

Ya daha yeni açıldık hoppola heyecana gereq yok zamanla büyüyecez ama sınırlı olarak. Patlıyacak değiliz

ewet chamfer iyi olur ! Ben uygulandığı bi siteye üyeyim iyi işlio gibi burda olmasını isteriim!! abi ama insanın harbi şewki kırılıoo :( yaw zati görüonuz duyarsız olan yine duyarsızz buraya atan herkes gerekli teşekkürü eden kişiler ama hiç adam gibi yazmayan sırf sömürmek amaçlı üye olan kişiler de waarr !! Bunlara bi çözüm lazım ama ne bilmiom ki ??

yav ben bulduğumu paylaşırım ihtiyacı olanada elimden gelen yardımı ederim teşekküre gelince ister etsin ister etmesin ben kendimi tatmin etmek için yardım eder sorunu çözerim ve paylaşırım ee gerisi size kalmış axe tempest uehueheuh resmi sponsorum :D

kesınlıkle ve kesınlıkle wardom konusunda cumle kurmayın
wardom benım ılk goz agrım bunu hep soluyorum
ne bılıyosam orda ogrendım
olumlu olumsuz bunu agızlara sakız etmemız bıze yakısmaz
bu konuda yorumdan uzak durmak en ıyısı

ve tesekkur olayına gelınce mumkun oldugunca bos msj dan kacıyoruz en ıyı cozum bot
msj sayısını arttırmak ıcın ugrasanlar oldukca ban da olcak bılgınıze :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri