SQULACHİ
Banned
biz bunu kahkaha modları olarak yapacağızzzqyner' Alıntı:bu cezaları nasıl uygulayacaksnz merak ettım artık sehır sehır dolasırsınz...((![]()
yakında büyük hareketimiz başlayacak!!
herkes dikkatli olsun
biz bunu kahkaha modları olarak yapacağızzzqyner' Alıntı:bu cezaları nasıl uygulayacaksnz merak ettım artık sehır sehır dolasırsınz...((![]()
sende hep içion yaw...SevencLoves' Alıntı:Puhahaha Suç: +18,+16 gibi uyarılar koymadığı yazı ,link,film ve benzeri durumlarda +'lık bir durumun olması....
Ceza: Masturbasyon yaparken çekilen görüntülerinin arkadaşlarına,ailesine ve flörtüne izlettirilmesi.........
Buna içilir işte![]()
mever sen uyuyon mu??MaVeRcİk' Alıntı:sanki içki dendi nerede
sende pek acımasızsın lem sq..![]()
söleyin bulalım şunları ben bulamıom tek başımapiken' Alıntı:Suç: Forumdaki tüm kızlara sarkmak,kişisel mesajlar atarak tacizde bulunmak....
Ceza: Bi büyük rakı içirilip sarhoş olması sağlanan suçluya peruk takıp,makyaj yaparak E-5 te yol üstüne bırakmak!!!
harika walla tebrkler squ![]()
SQULACHİ' Alıntı:mever sen uyuyon mu??gşt yüzünü yıka len
yada bi daha oku![]()
çok istiosan götüreyim seni akşam içmeye söyle boğaza karşı ama kar war üşürsün:MaVeRcİk' Alıntı:hadi lem içki lafı geçince biraz afalladım ama iyiyim..![]()
SQULACHİ' Alıntı:çok istiosan götüreyim seni akşam içmeye söyle boğaza karşı ama kar war üşürsün:![]()
farketmez yaffKooZ_BurCu' Alıntı:hadi ben istiyom beni götür içmeye ama öyle 3 4 bira ile deil viski içircen![]()
SQULACHİ' Alıntı:farketmez yaffne isterseniz
![]()
hesabı siz ödedikten sonra sakıncası yok ne isterseniz içersiniz![]()
yok len şaka o kadar kıro deilizKooZ_BurCu' Alıntı:nası yani demo salak mı şimdi
vallahi o numaralar eskide kaldı be squm ben sana içirir içirir sonra elimi kolumu sallaya sallaya çıkarımbize kaçmak yakışmasss