HackheLL Bunu Nasıl Yapabiliyor_??

arkadaşımız yasal olmayan paylaşımların HH de nasıl yapılabildiğini soruyor anladığım kadarıyla.. güzel bir soru ama paylaşıyoruz işte.

:clap:clap

Buda gizli kalan cevaplar arasındaydı:D neysee diğer arkadaşlarin dediği gibi birazda kitlelerin gücü konuşuyo heralde:D....

Teşekkürler HackheLL....:clap

burası bı aile burda herkes yardım etmeyı sewıyor... mesela ben seni tanımıyorum ama actıgın konuyla yakından ılgılenıyorum.. benım bundan kazancım ne hıcbısey sadece paylasmak karsındakilerden bısey almak buradaki herkes bunu kawramıs durumda o yuzden kimse ben bıldıgımı paylasmıyım demıyor herkes paylasıyım benım gıbı HH de bılsın dıyor... aile kawramıda bu sekılde olusuyor... böyle bir seyı baska bı forumda bulma sansın yok cnku dığer forumlar bu bılncle kullanıcı sahıbı değil... olamazda... bızım 500bn uyemız kayıt olup gıtse bıle işi dustugunde yyıne buraya ugrayıp derdını anlatıyo..cunku bılıyokı HH herseyle ılgılenıcek bırılerı war... ben derdım olsa hayatta baska yere gıtmem burada paylasırım nıtekım bu sekılde bı kac yardımda aldım... : ) umarım anlatablmısımdır : )

:) Arkadaş Güzel bi konu Açmış... Tşkler...

Cevap Veren Arkadaşlarda Kendılerıne Göre Cevap Vermişler...
Diyecek Bir Söz Yok.. HackheLL HackheLL işte :)...

Evet Arkadaş Burda Dosluk Emege Saygı Ugraş Yardım Herşey Var Bende Yeniyim şuan Için Bi Katkım Yok Ama Ilerde Inşallah Olur Bu Sitedeye Katkıda Bulunan Bütün Arkadaşlara Teşekkürler

slm. ben suan bılmedigim bır nıkle bu sıteye gırdım nasıl yaptıgıma gelınce bır firefokx eklentısı aracılıgıyla nıkide sıfreyı de o buldu. ben pcdende pek anlamayan bırı olarak bunu yapabıldıysem.... yonetıme seslenıyorum lutfen cozum bulun. kendım de sıte uyesıyım adım kolonto. bugun bu arkadasa yarın bana...kaybedecek bır sey yok ama etık degıl...

Buraya üye olduğumda upload yapmayı bilmiyordum, buradan öğrendim.
RapidShare nedir, RAR pass nasıl koyulur bilmezdim, buradan öğrendim.
Oyun arardım bulamazdım, buradan buldum.
İlk üye oldum, araştırdım okudum forumları bilgi edinip kendi çapımda birşeyler yapmaya çalıştım hackhell'e katkı için =)

işte hackhellin bana göre farkı bu, yani kendimi övmek gibi anlasılmasın. Çoğu üyemiz böyle işte bizi biz yapan da bu ;)

HackHell diyince akan sular durur, ben hayatımda hiç HHye benzer bi site görmedim...

Paylaşım, emek, kardeşlik, dostluk herşey burada... Bu yüzden HH ailesiyiz biz...

hackhell benim işime yarayacak hertürlü paylaşıma sahip bende hackhell e yarayacağını düşündüğüm şeyleri ona aktarıyorum yağni paylaşım yapıyorum bir diğer değişle hackhell bir site değil her üyenin gizli adı :goz:

Devlet kıyamadı bize , bu kadar üyenin ahını almak istemedi o yüzden Hackhell'e Sınır Yok....

Burada her kes çok şey öğrendi,yeri geldi;
kavga ettik
sövdük,
banlandık,
döndük dolaştık hh deyiz.Hiç bir şey bilmiyorduk,ailece üye olduk
şimdi site tasarımı yapıyorum
Olay bu yani....

Geri