hackhell boysa mod adayıyım

allahımmm ahanda sıyah melekk acmıs konuyu nerde bu maymuncuk yaw sıyah melekcıgım nereye sakladın bulamıyom yaw hımm bu arada sevgılı moderatorum msdoscommand ben karakterımı nıck degıstırıp duzeltmıyom kı hafıfcık nıckımle oynuyom karekter aynı karekter bıde ben kımden ozur dılıcem onu anlamadım sen takıl bak hava guzel denız kokusu mıss gıbı çiçekler açcak kuşlar ötüyo cikcik diye hay allam ya

ahuahu sado walla paylaşım delisi.. forum başbelası.. mod olmak istiosun biliyorum ama cevabın avatarımda.. :p şaka bi yana geri dönüşüme alıcam ben seni :)

Ahuhaha sado bir tanedir :) Yav cidden Sömürücü kitlenin aksine yaptıkları paylaşıma bakmak lazım içinde bir nebze fesatlık olduğunu zannetmiyorum Hadi sado paylaşıma devam :)

hehe ozıcım benım ne guzel el sallıyon mucux mucux bak gerı donusum kutusunu baska bırıne verırsenız kuserım o benım ama ben bılıyom yontemı sıyah melek saklıyo maymuncugu onu bulursam çöp tenekesını ele gecırebılırım her sey maymuncukda ay lav yu maymuncuk he ya bak aklıma ne geldı forumda oyun bulmaca oynayalım elım sende mesala bırı gırsın bole degıısk bı konuya oraya yazsın şifreyi o alsın sıfreyı baska bolume acsın hem konuları okumus oluruz olmaz ama demı arama var şifrelerı oraya yazarlar hemende kırılmazkı bu oyun ya ne guzeldee tasarlamısdım tüh be ben en ıyısı yatayım yaw :p

sado forumun en azımlı uyesı yılmadı savastı 10 kere banlandı ama yıne kopamadı burdan :) emınım bu azımle ıkıncı bır siyah melek bıle olur :)

hehe olur olur sıyah melek bak ozzcımın avartına ne guzel el sallıyo demı hehe
sevencıgımcım senımı kırcam ya 8 e kadar burdayım allahım son sıgaramı nezaman ıcsem acaba

eheuhe ahanda tam bana benzıyo hehe ne guzel guluyom yaw şokda sexsi bakıyom demi ay lav yu ben

heueheu toplardan sorumlu mod olucam ben yuppiiiiiiiiiiiiii ayyy ayol şimdiden hazırlanman lazım :p

Dark_Angel' Alıntı:
Konu kahkaha bolumune tasındı ve açıldı ....

react0r senınde nıckını ve kullanıcı başlığını değiştirdiğimi hatırlıyorum yeri geldıgınde seni nasıl yücelttiysem aynı şekilde sado veya bır baskasınıda senın deyişinle yüceltebılırım dimi?

İstediğini yapabilirsin evet bu konuda zaten birşey söylemeye hakkım yok, sado kullanıcı adlı arkadaşın forum içindeki gelmişini geçmişini dikkate almanı isterim, forumdan 8 kere kuralları bile bile çiğnediği için banlanan ve anlayamadğım şekilde affedilen tekrar üyeliği aktif edilen bir arkadaşımız, ve bu arkadaşımız (söz vermesine rağmen) önüne gelen her konuya cıvık mesajlar yazması ve flood yapmasına rağmen, "renk katıyor" adı altında savunuluyor bunuda anlayabilmiş değilim, forum düzeninden az çok sorumlu olan bir kişi olarak beni ve bir başka sorumluyu bu kadar uğraştıran, ve tavırlarında hiç bir değişlik yapmayan üyemizin burada "görev almak isteyenler" gibi ciddi bir konuda açmış olduğu yeni "cıvık,ciddiyetsiz" bir konuyu kapattım,bir görevli olarak yaptığım eylemlerimde azda olsa yorumlarımı katmam gerektiğini düşünüyorum, takdir edersin ki herkes aynı şeyi düşünemez, uzatmayada gerek yok, haklısın..

sado Hackhell GAYs bölümüne modluk istiyosan bu işi en iyi sen yaparsın dostum +1000000 benden :D :D :D

her başlıkta konuyla ilgisiz saçmalayacak mesajlarının olması gerekliydi ki sadolayn ın banları açıldı, benden sadolayn a her bölüm için -1,

React0r sölediklerin ve yaptıkların yanlış değil ama şuda bir gerçekki sado forumda hernekadar kımıne göre cıvıkca kımıne gorede ortamı yumusatmak adına espirili msjlar atıyor olsada burda 21 bın uyeden paylasımları ıle ılk 20 ye gırıcek bır uye... belkı davranısları yaptıkları sızın ısınızı zorlastırıyor ama egerkı paylasımsakı burdakı esas amac keske sado gıbı cıvık msj atan ama aynı orandada paylasım yapan 21 bın uyemız olsa... sado bana göre forumun en neşeli ve en bağlı uyelerınden biri bunu 10 kere banlanmıs olmasına ragmen ..kerim forumunuzuda sizide diyip cekıp gıtmek yerıne belkıde 1000 de bır kısının yapacagını yaptı azim etti ve sevdırdı kendını kısılıgıyle ve paylasımlarıyla...

ama cok cıvık yaa:) hele şu ay lav yu yazmıyor mu her cümleye hakkaten kanser eder adamı

walla yaw ay lav yu yazıo deli edio:D:D şaka şaka sado kardeş...:D

Dark_Angel' Alıntı:
React0r sölediklerin ve yaptıkların yanlış değil ama şuda bir gerçekki sado forumda hernekadar kımıne göre cıvıkca kımıne gorede ortamı yumusatmak adına espirili msjlar atıyor olsada burda 21 bın uyeden paylasımları ıle ılk 20 ye gırıcek bır uye... belkı davranısları yaptıkları sızın ısınızı zorlastırıyor ama egerkı paylasımsakı burdakı esas amac keske sado gıbı cıvık msj atan ama aynı orandada paylasım yapan 21 bın uyemız olsa... sado bana göre forumun en neşeli ve en bağlı uyelerınden biri bunu 10 kere banlanmıs olmasına ragmen ..kerim forumunuzuda sizide diyip cekıp gıtmek yerıne belkıde 1000 de bır kısının yapacagını yaptı azim etti ve sevdırdı kendını kısılıgıyle ve paylasımlarıyla...

vaybe neymiş bizim şu soda:) soda gibi 21 KİŞİ Mİ :eek: ozaman hh nin durumunu düşünmek istemiyorum :)

Geri