hackhell boysa mod adayıyım

SaD@LaYn

nYaL@DaS
Reaction score
0
baktım geri dönüşüm kutusuna mod adayı olamıyom dedım sevgılı yonetıcı admınlerım benım ıcın hackhell boys odası açarlar bende oraya açılmadan mod adayı olurum hehe şok zekıyım canım e geleceği görmek lazım demı bak açarsanız benı dusunun emı sevgılı admınlerım benım bıde rıcam hackhell girlsün ustunde olsun yanlış anlamayın ya alfabetik sıradan biz yukarda oluyoz :p ay lav yu gene mı konu locked hay allam ya
maymuncuk yokmu bu odada su kılıtlı odaları açmak ıstıyom ben

bolum acılırsa benden + 32142357257327 :D

Zaten site erkeklere göre düzenlenmiş kızlara küçücük bir bölüm açtılar diye kendinizi niye kasıyorsunuzki yoksa bunu çokmu görüyorsunuz valla benden kızlara tam destek erkek egemen bir sitede ALLAH yardımcıları olsun hangi birimize laf yetiştirsinlerki yani bu konu başlı başına gereksiz bir konu illa mod olmak istiyorsan paylaşımda bulun kimse senin hakkını yemez korkma Sezarın hakkı Sezara verilir.

benim düşüncem üye sayısı 100.000 oldugunda bile sen mod olmazsın.
boyle keyfi başlıklarla bu ıhtımal dahada zayıflıyor bence..:)

kıskanc gordum bırden....

eheuhe ben zaten olamıcagım bolumlere mod adayı olarakdan gonullerın mod adayı oluyom hehe merak etme uyesayısı 100.000 olucak ama yuzde kacı ıspanyol olur onu bılemem :p

allahım ya valla ben dedım konu locked olur sevencıgımcım senın elektrıkler gelmemıs anlasılan ondan kılıtlemıyon gercek sandı bunlar ya hay allahım ya ay lav yu ay lav yu eger acarsanız ben ugrarım o bolume ama mod kod olmam ben ben sıyah melek gıbı olucam :p

Koca forumm darmıı geldiiii
Hackhell Boys muşşş güleyiiimm bariii
Böyle saçmalıklarla elinize ne geçiyor!

:D Vaybe olmayan bolum içim modluk basvurusu ne dıyeyım hayırlısı :)

sadolayn layn bi git şu forumdan ya küfretmeyen adama küfrettircen valla

valla ya sado sen bence kahkaha bölümne mod ol sen konu açmadan bizi güldürüon zaten,:)

SaDoLaYn' Alıntı:
sen hep gül ıngalama sakın

Sado kardeş hatalısın ve hata yapmak insanlara mahsus önemli olan hatanı anlayıp özürdilemektir bunuda herkes yapamaz birazcık karekter meselesi özürdilemek ve teşekkür etmek kötü birşey değil kardeş bu bir erdemdir bence tekrar söylüyorum hatalısın banlanmakla ve başka nickle girerek karekterini düzeltemezsin.

SaDoLaYn' Alıntı:
sen hep gül ıngalama sakın

sado olm senin için diorum biraz sus diline sahip ol:)

yine ban alıcan..

başlık kapanmıyorsa demekki boyle bir bölüm acılabılır yada sadolayn mod olabılır:)

yine boş bir başlık , yine kahramanımız sado, sen boyle yapmaya devam et seni yüceltsin arkadaşlarımız, altına firefox yazsın,nickini değiştirsin, vs..

Konu kahkaha bolumune tasındı ve açıldı ....

react0r senınde nıckını ve kullanıcı başlığını değiştirdiğimi hatırlıyorum yeri geldıgınde seni nasıl yücelttiysem aynı şekilde sado veya bır baskasınıda senın deyişinle yüceltebılırım dimi?

Geri