..єЯDєM..
Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
- Reaction score
- 0

İstanbulda buluşma dediğimiz zaman akla gelen üye visi0n =) nun katkıları ıle bır İstanbul buluşması daha gerçekleşti.... eRCe visi0n Ethnic Da! Lovens ve ben Bakırköy de buluştuk
Benim kahvaltı etmeden gıtmem nedenı ıle ilk iş Mc Donalds a Gençturkcell lıler olarak gıttık makara ve visi0n sataşmaları eşliğinde yemek yedık.

Ben ve Converse

Sonra Sahile dogru yürürken karşımıza 50-100 arası Bayan turist kafilesi cıktı Tabii Bulusma tayfası darmadagan oldu :hhmanD Tabii kendımızı düşünmedik asla Tüm Amacımız HackHell e Üye kazandırmak Adımızı Tüm Dünyaya Duyurmaktı :hhmanD
Tabii herşey tam yolunda gıderken Turist bayanlara Hackhelli ve güzellikleri anlatırken visi0n u gören Turistler değil Hackhell i bir daha Türkiye ye gelmeyeceklerini Söylediler :hhmanD
Bunun üzerine intihar etmek için visi0n Sahile kayalıklara gitti ama Zar zor ıntıhar ın esıgınden donderdık kendısını

BonuS :durdurun

Ardından İçimizde MURO sevgisi oldugunu anladık ve Izlemek ıcın Sınemaya gıttıgımızde bılet almak ıcın sırada 100 cıvarında ınsan gorunce Lanet Olsun İçimizdeki Muro Sevgisi dedık ve üzgün bir şekilde Sinemadan uzaklastık...
Bir İstanbul HackHell buluşaması böylece Sona Erdi....