hackhell bayanlarının kaynanaları :):)

kent55

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Reaction score
0
eftalya'nın kaynanası kaynana sabaha kadar laranın başında böle oturuyomuş gözler fıldır fıldırmış valla < < :D:D)
wt4wkxyqhg.jpg

feryall'in kaynanası ( feryale böle kaynana lazım anca baş gelir< ):durdurun:durdurun
pgup88dzk.jpg

yassi nin kaynanası (işte tam yassi ya göre kaynana kaynana gelinden tatlı gelin kaynanadan daha bi tatlı < :durdurun:durdurun:D
0tdalfkpv.jpg

infatuate nin kaynanası ( gibi umutsuz vaka boş boş bakıyor işte <:dilCocuk::D
dd84h7gxt9.jpg

white angel in kaynanası ( böcükleri çok sever bu kaynana gelinide aynı bayılır böcüklere koleksiyon yapıyomuş hatta haberiniz olsun <):durdurun:durdurun:biggrin:biggrin
v3ghamugu.jpg

alin ateşinin kaynanası( :durdurun:cool:cie cie yapıyo tıpkım gelini tıpkım o da bayılır cie cie yapmaya gidip gelmelere<
5ec3qd3gn.jpg

kopuk dadı nın kaynanası :)sigara::sigara: tıpkı gelini gibi kendi derdinde halinde <:clap
63s7h1m34.jpg

kimine göre forum bana göre aile

kusurumuz var ise afola

:hhmanD:hhmanD:hhmanD

Yanmış onLar

evLerden ırak :durdurun

Eline Sağlık :D

kopuk dadı nın kaynanası ( tıpkı gelini gibi kendi derdinde halinde

doğru valla :saskin :durdurun

Annem o kadar yaşlı deil :p

Cekecegim var demekki :hhmanD

feryalim sen bu kaynanayla fazla yaşamazsn ya da bu kaynanayı yaşatmazsın =)

höyytt ne kaynanası daha yaşın kaç senin :hhsopa önce tahsil kızçemm snra evlenirsin acelesi yok duymıyım bi daha :p:p

höyytt ne kaynanası daha yaşın kaç senin :hhsopa önce tahsil kızçemm snra evlenirsin acelesi yok duymıyım bi daha :p:p

ne tahsili kaç tane uni bitiriyim :Z öğpretmen olduk daha ne tahsili yuksek lisans da yapacam ben ama karar değiştirdim bu kadını gördükten sonra :hhmanD

Geri