hackhell bayanları trafikte ::):):)

kent55

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Reaction score
0
sonsuzluğa arazide dolaşırken farketmeden arabasıyla bataklığa daldı sonra madem arabam çamura girdi ben neden duruyorum ki diyip kendini çamurun içine bıraktı tebrik ediyorum sonsuzluğa başarılarının devamını diliyoruz

iwh9j4b0da.jpg

sürücümüz wahite angel babasının doğum gününde aldığı 2008 model opeli bu hale getirince babası arabayı geri gönderdi önce babasını alkışlıorz bu doğru kararından dolayı sonra wahiteangel ı alkışlıorz bu üstün başarısından dolayı...

pgj1nvhv3.jpg

sürücümüz feryall Aşk acısı fazla gelince trenle yarış yapmaya kalkışan feryall rayların arasında kendini buldu

0a10jf98to.jpg

sürücümüz zu_zu benim diğerlinden farkım olmalı dierek arabasını böle park etti .. Tebrikler zu_zu

73yh1x0dpm.jpg

sürücümüz eftalya arkadaşıyla iddaya girer 2 tramvay arasından geçersin geçemezsin derken vaziyet bu ..Tebrikler eftalya alkışlıorz tabiki

szzd0ygxn.jpg

sürücümüz kımızı kız benzin parasını ödememek için petrolden hızla kaçarken yakalandı tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan kırmızıkızı da alkışlıorz

18bzkzeuyn.jpg

ürücümüz kopuk dadı yeni aldığı jeepiyle hava atmaya çalışırken güzelm 4 çekilşli arabayı bu hale getirdi.. Alkışlıyoruz

13tmd6pans.jpg

SAHRANİL
hayatımda hiç yata binmedim dierek ilginç bi deneme yaptı

987otgroml.jpg

İşte kaskı ters takan 1 numaralı sürücümüz yassi... Burdan yassi yi hep beraber alkışlıorz

İN

İN

İN

İN

İN

4y1heljmad.jpg

tamamen mizah amaçlı yapılmıştır kusurumuz var ise af ola

ben araba kullanmam özel şöförüm vardır. :hadiordan

bu sefer yanlış yakalamışsın o ben değilim. :durdurun

:hhmanD
TeşekkürLer!!

Sonsuzluğa aplam : ) özel şöförü olmadan şurdan şuraya gitmez daha geçen gün limuzinden inerken gördüm hatta
bana gülümseyip holywood yıldızları gibi el sallamıştı yaa hala aklımdan çıkmıyor bu sana ne diyor sonsuzluğa aplacım : ( hıh. : )::::...

Sonsuzluğa aplam : ) özel şöförü olmadan şurdan şuraya gitmez daha geçen gün limuzinden inerken gördüm hatta
bana gülümseyip holywood yıldızları gibi el sallamıştı yaa hala aklımdan çıkmıyor bu sana ne diyor sonsuzluğa aplacım : ( hıh. : )::::...

evet new ben de hatırladım. mel gibson ın boşandıktan sonra yeni sevgilisiyle verdiği partiye gidiyordum. seni de almayı düşündüm de şimdi yabancılık çekersin orada canın sıkılır ne de olsa tanıdığın kimse yok. o nedenle alamadım. bir dahaki sefere istersen birlikte gidebiliriz. :hhdil :saskin :durdurun

elıne saglık yasside bonus gıbı olmus :D

eLLerinden AraßaLarını ALmak Lazım hepsinin :durdurun

Feryall , Sahranil ve Sonsuzluğa Ablalarım Dünyanın En İyi Şöförleridir :hadiordan

tühh ya iddiayi kaybettimm :vur :D
tesekkürler güzel olmus :GulumseKiz:

hehehe süper olmuş ama ben çok iyi kullanırım taaaamm mı :) hehehhe ehliyetim var tamam ne var yani park ederken yandakine carpıyor olablirim yolda bir canlı görünce panik yapıyor olablirim :p bazen debriyajın kavrama sistemini karıştırıor olablirim radyotörü bozuyor bujileri bigudi sanıyor olablirim dikiz aynasında ruj falan sürüyor oalblirim :D ama ben BORA'mı cok seviyorum :W volkswagen boramı tabi :W:W o bana katlanıyor :) güzel kullanıyorum var mı itirazı olan :D sadece acemiyim biraz :D he

Geri