sonsuzluğa arazide dolaşırken farketmeden arabasıyla bataklığa daldı sonra madem arabam çamura girdi ben neden duruyorum ki diyip kendini çamurun içine bıraktı tebrik ediyorum sonsuzluğa başarılarının devamını diliyoruz

sürücümüz wahite angel babasının doğum gününde aldığı 2008 model opeli bu hale getirince babası arabayı geri gönderdi önce babasını alkışlıorz bu doğru kararından dolayı sonra wahiteangel ı alkışlıorz bu üstün başarısından dolayı...

sürücümüz feryall Aşk acısı fazla gelince trenle yarış yapmaya kalkışan feryall rayların arasında kendini buldu

sürücümüz zu_zu benim diğerlinden farkım olmalı dierek arabasını böle park etti .. Tebrikler zu_zu

sürücümüz eftalya arkadaşıyla iddaya girer 2 tramvay arasından geçersin geçemezsin derken vaziyet bu ..Tebrikler eftalya alkışlıorz tabiki

sürücümüz kımızı kız benzin parasını ödememek için petrolden hızla kaçarken yakalandı tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan kırmızıkızı da alkışlıorz

ürücümüz kopuk dadı yeni aldığı jeepiyle hava atmaya çalışırken güzelm 4 çekilşli arabayı bu hale getirdi.. Alkışlıyoruz

SAHRANİL
hayatımda hiç yata binmedim dierek ilginç bi deneme yaptı

İşte kaskı ters takan 1 numaralı sürücümüz yassi... Burdan yassi yi hep beraber alkışlıorz
İN
İN
İN
İN
İN

tamamen mizah amaçlı yapılmıştır kusurumuz var ise af ola