Hackhell Büyük Millet Meclisi Başkanlık Divanı

SQULACHİ

Banned
Reaction score
0
BAŞKAN
Dark_Angel​
5551.jpg
BURSA - 1948, İbrahim, Ayşe Sevdiye - Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi - İngilizce - Serbest Avukat - XX, XXI inci Dönem Manisa Milletvekili - Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı - Evli, 2 Çocuk.

BAŞKANVEKİLİ
Solariz​
5807.jpg

GEREDE - 1943, İbrahim, Sare - Konya Öğretmen Okulu, İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi - Az Fransızca - Serbest Avukat, T.Zirai Donatım Kurumu Avukatlığı, TÜBİTAK Murakıbı, Vakıflar Bankası Yönetim Kurulu Üyesi, Ankara Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi - Fazilet Partisi Kurucu Genel Başkanlığı, Adalet ve Kalkınma Partisi Kurucu Üyesi - XXI inci Dönem Bolu Milletvekili - TBMM Başkanvekili - Evli, 3 Çocuk.

BAŞKANVEKİLİ
Theozy

6002.jpg

GÖKSUN - 1950, Hayri - Zekiye - Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi, AİTİA İşletme Fakültesi, TODAİE Kamu Yönetimi Yüksek Lisans - İngilizce, Arapça - Kamu Yönetimi Uzmanı, Eğitimci - Milli Eğitim Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü Daire Başkanı, Personel Genel Müdür Yardımcısı, Öğretmen Yetiştirme ve Eğitimi Genel Müdür Yardımcısı, Başbakanlık Personel ve Prensipler Genel Müdürü, Başbakanlık Başmüşaviri, İstanbul Büyükşehir Belediyesi İETT Genel Müdürü - TBMM Başkanvekili - Evli, 2 Çocuk.

BAŞKANVEKİLİ
Kady

5686.jpg

BÜYÜKKARAMANLI - 1956, Ali, Kumru - İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi - Cumhuriyet Savcısı - Halfeti, Çamardı, Savaştepe ve Giresun Cumhuriyet Savcısı, Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkif Evleri Genel Müdürlüğü Tetkik Hakimi ve Daire Başkanı, Ankara Cumhuriyet Savcısı - Adalet ve Kalkınma Partisi Kurucu Üyesi - XXI inci Dönem Kayseri Milletvekili - TBMM Başkanvekili - Evli, 3 Çocuk.

BAŞKANVEKİLİ
SQULACHİ​
4473.jpg

RAZGRAD - 1945, Efrahim - Naziye - ODTÜ Mühendislik Fakültesi- İngilizce - Endüstri Mühendisi - TMMOB Makina Mühendisleri Odası Başkanı, Ankara Belediye Başkanı, Kent Koop Batıkent Konut Kooperatifleri Birliği Başkanı, Türkiye Belediyeler Birliği ve İslam Ülkeleri Başkentler Birliği Kurucu Başkanı - XIX, XX nci Dönem Ankara Milletvekili - TBMM Dışişleri Komisyonu Eski Başkanı - Devlet Eski Bakanı - NATO Parlamenter Asamblesi Türk Grubu Üyesi - TBMM Başkanvekili - Evli, 1 Çocuk.
KATİP ÜYE
blaDe​
6112.jpg

BURDUR - 1966, Osman - Vesile - Gazi Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi - Az İngilizce, Arapça - Serbest Diş Hekimi - Diş Hekimleri Odası Burdur Temsilcisi, Burdur Sultan Süleyman Kültür Eğitim Vakfı Başkanı - TBMM Başkanlık Divanı Kâtip Üyesi - Evli, 2 Çocuk.

KATİP ÜYE
Durex
6254.jpg

ÇANAKKALE - 1971, İbrahim - Ayşe - İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi - İngilizce, Arapça - Serbest Avukat - TBMM Başkanlık Divanı Kâtip Üyesi - Evli, 3 Çocuk.

KATİP ÜYE​
Devil ( kucuq yılmaz )​
6165.jpg

KIRKLARELİ - 1969, Mustafa - Nurten - İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi - Orta Düzeyde Fransızca, İngilizce, Arapça - İş Adamı - TBMM Başkanlık Divanı Kâtip Üyesi - Evli, 2 Çocuk.

KATİP ÜYE
By-AchilleS​
6276.jpg

SEYDİŞEHİR - 1971, Ömer - Sabriye - İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi - Orta İngilizce, Arapça - Serbest Avukat - TBMM Başkanlık Divanı Kâtip Üyesi - Evli, 1 Çocuk.​

KATİP ÜYE

İspiyoncu
6062.jpg

BİLECİK - 1966, Mehmet - Saadet - Lise - Fransızca - Serbest Ticaret - Bilecik Belediye Meclis Üyesi, Bilecik Genç İşadamları Derneği Başkanı, Bilecikspor Kulübü Başkanı, Esnaf ve Sanatkarlar Kooperatifi Yönetim Kurulu Üyesi, Küçük Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Üyesi, Bilecik Belediye Başkanı - TBMM Başkanlık Divanı Katip Üyesi - Evli, 2 Çocuk.​

KATİP ÜYE
Oykun77​
5404.jpg

ÇAKIRLI - 1958, Ömer - Hikmet - İstanbul Yıldız Teknik Üniversitesi İnşaat Fakültesi - İngilizce - Serbest İnşaat Mühendisi, Biga Belediye Meclis Üyesi - XX nci Dönem Çanakkale Milletvekili - TBMM Başkanlık Divanı Katip Üyesi - Evli, 2 Çocuk.​

KATİP ÜYE
Kızılakrep
6210.jpg

URLA - 1952, Kamuran - Bahar - Ege Üniversitesi Fen Fakültesi Kimya Bölümü - Kimyager - Yönetici - TBMM Başkanlık Divanı Katip Üyesi - Evli, 2 Çocuk.​

İDARE AMİRİ
Kooz​
6034.jpg

SERİK - 1953, Mustafa - Durkadın - İstanbul Atatürk Eğitim Enstitüsü - Almanca - Beden Eğitimi Öğretmeni, SHÇEK İl Müdürü, Antalya Özel Envar Koleji Müdürü - TBMM Başkanlık Divanı İdare Amiri - Evli, 3 Çocuk.​

İDARE AMİRİ
Prowl​
6157.jpg

BİNGÖL - 1957, Enver - Makbule - Endüstri Meslek Lisesi - İş Adamı - Vücut Geliştirme Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi, Bingöllüler Derneği Malatya Şubesi Fahri Başkanı, Jandarma Asayiş Vakfı Bingöl Şube Başkanı, Bingöl Musiki Cemiyeti Fahri Başkanı, Vücut Geliştirme ve Fıtness Federasyonu Danışma Kurulu Üyesi, Türkiye Halk Oyunları Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi - TBMM Başkanlık Divanı İdare Amiri - Bekâr.​

İDARE AMİRİ
Bim_28​
4394.jpg

MALATYA - 1946, Mehmet, Naciye - Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi - İngilizce - Serbest Avukat - XVIII ve XX nci Dönem Manisa Milletvekili - TBMM Başkanlık Divanı İdare Amiri - Evli.

İDARE AMİRİ
Mavercik​
6196.jpg

TUZLUCA - 1946, Kanber - Laçın - Atatürk Ü. Tıp Fak., Aynı Fak. Genel Cerrahi Uzmanlığı - İngilizce, Az Fransızca - Genel Cerrah Prof.Dr., Öğretim Üyesi - Atatürk Ü.Tıp Fak. Genel Cerrahi ABD Öğretim Üyesi, Tıp Fak. Dekan Yrd., ABD'de Mayo Clinic'te ve İngiltere'de University College London'da Ziyaretçi Öğretim Üyesi, SSK; Okmeydanı Eğitim Hastanesi Genel Cerrahi Klinik Şefi ve Başhekimi, SSK İstanbul Sağlık İşleri Müdürü, SSK İstanbul Eğitim Hastanesi Genel Cerrahi Klinik Şefi - Evli, 2 Çocuk.​

Tbmm sitesini gezerken(can sıkıntısına birebir ) rastladım we kafama dank etti!!
Bir anda kafam cinliklerle doldu we bunun ilk meyvesi olarak Bunu sizlerle paylaşmak istiyorum fikirlerim çok fazla yakında diğerlerinide sizlerle paylaşıcam..

Not: Şu anda gerçekten meclis başkanlık divanında hepsi.. açıklamaları bile doğru bizde yanlış olmaz :=)

eline sağlık lem bak bekliorum hackhell tatildeyi :D

Benim Tipim Biraz Bzouk Ama Sen Dur Squ Çok Güzel Bi şiYapcam Sen Orda KenDi Tipini Gör Bide:D:D:D

hehe süper olmuş eline sağlık

yawww bıyık bırakmışım da haberim yok ama yakışmış yani bıyıkta
eline sağlık güzel yaklaşmışsın

Tebrikler iyi iş çıkarmışsın devamını bekleriz...

Allahım o nası bi tip :D

güzel olmuş squ...:)

yaslanınca böe mı olcam sımdı ben :D

çok iiolmuş be yaw

Geri