Hackhell Ayın Fotoğrafı Yarışması / Nisan Etabı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

otlupeynir

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Reaction score
0
Hackhell Ayın Fotoğrafı Yarışması / Nisan Etabı başlamıştır..fotoğraflarınızı bu başlık altından ayın 25'ine kadar bizlerle paylaşabilirsiniz..

tüm katılımcılara başarılar diliyorum..=)

KURALLAR:

- yarışmaya katılmak isteyen üyelerimiz sadece 1 fotoğraf paylaşımında bulunabilirler..

- fotoğraflara kesinlikle photoshop işlemleri uygulanmayacaktır..bu tür fotoğraflar yarışma dışında tutulacaktır..

- üyelerden pm yada msn yoluyla teşekkür istenmeyecektir..böyle bir durum ortaya çıktığında yarışmacı diskalifiye edilecektir..

- her üye kendi çekimiyle yarışmaya katılacaktır..

- eski çekimlerinizle de yarışmaya katılabilirsiniz..

- seçilecek en iyi 12 fotoğraf yıl sonu yapılacak olan''ödüllü hackhell yılın fotoğrafı'' yarışmasına katılacaktır..ödülü şu an için açıklamıyorum ama birinci olan arkadaşın beğeneceğine kuşkum yok..=)

- dileyen üye fotoğrafına isim verip vermemekte yada fotoğrafının teknik bilgilerini paylaşıp paylaşmamakta serbesttir..

- üyelerimiz fotoğraflarını her ayın 25'ine kadar yükleyecek, ayın 25'inden sonra yüklenen fotoğraflar değerlendirme dışında tutulacaktır..

- konuya atılan postlar silinecektir..o yüzden sadece teşekkür butonunu kullanalım..

şimdiden emeğinize ve ellerinize sağlık diyorum..kolay gelsin..;)

herkese iyi forumlar..

2v80sd5.jpg

ng7sc9.jpg

378.jpg

qnmyig.jpg
.

bartın-amasra-kaleiçi mah2011

2011

5e329a9161b602cca4c4f940441e2845.jpg

İşin ucunda hediye var ona göre

Fotoğraf eklemek için son 4 gün. Hediye diyorum bakın :p

25 Nisan itibariyle fotoğraf ekleme süresi dolmuştur. 30 Nisan' a kadar oylama yapabilirsiniz. İyi forumlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri