HackHeLL Atatürk hatıra defteri..Siz de birşeyler yazın..

+u+énsté!n

FoRum ineği
Reaction score
0
||||deeP|||||||||uAnkara]]]]]]]| |H|||||||||||||||
Merhaba hackhell!
Atatürk bölümüne giren herkes Onun için birşeyler yazsın..Onu yaşatmak adına,unutturmamak,unutulmamak adına..Hazfızalardan silmeye çalışanlara inat...Ona birşeyler yazalım..tartışma çıkarmadığınız için teşekkür ederim..

Atam..!
Kendimi bildim bileli aklımdasın..!en az bir pusula kadar yol gösterici kişiliğin sayesinde bugün ayaktayız..İnkılapların,kurduğun cumhuriyet,senin umduğun noktaya bir gün gelecek..Sakın şüphen olmasın!

Dünya zamanında sana imrenerek bakıyordu ya,bize de öyle bakacaklar..Çünkü hepimiz birer Atatürk olmak için çalışıyoruz Atam..!Dünyada hiçbir şekilde ayrım yapılmayan ender ülkelerden biri Türkiye ise,bu kesinlikle senin sayendedir Atam..Bayrağımız gece gündüz dalgalanıyorsa,bu senin eserindir Atam..!Şehitlerin kanı bu topraklar üzerinde war oldukça,buraya kimseler gelemez atam!biz hazırız herşeye..

hala heyecanlanıyorsak nutuk u dinlerken,eğer hala ürperiyorsak sesinden..fotoğraflarına baktığımızda hala tüylerimiz diken diken ise,Atam bu bayrak inmez..

Muhtaç olduğumuz kudret,damarlarımızdaki ASİL kanda mevcuttur!

Atam hepimiz senin kanını taşıyoruz, ama senin gibi büyük bi önder bidaha gelmicek bunuda iyi biliyoruz rahat uyu kalbimizdesin...

Manevi huzurunda saygıyla eğiliyorum. Her zaman aklımın bir kenarındasın, kalbimin bir köşesindesin. Bıraktığın mirası, kutsal vatan toprağını, elimizden almak isteyenler, vasiyetin olan Gençliğe Hitabe'de belirttiğin gibi bir TÜRK gençliğiyle karşılaşmaya hazır olsun. Ruhun Şad olsun.

çok beğendiğim bir kaç tane sözü var

"Türk Milleti bağımsız yaşamış ve bağımsızlığı varolmalarının yegane koşulu olarak kabul etmiş cesur insanların torunlarıdır. Bu millet hiçbir zaman hür olmadan yaşamamıştır, yaşayamaz ve yaşamayacaktır."

Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu yeterlidir.

"Özgürlük ve bağımsızlık benim karakterimdir. Ben yapabilmek için mutlaka bağımsız bir milletin evladı kalmalıyım. O halde ya istiklal ya ölüm!"

Atam ilkelerinin ve Cumhuriyetin bekçisiyiz!

angel_ina' Alıntı:
Atam Seni Hicbir Zaman Unutmayacaz Unutani Unutacaz Unutturanlari Uttandiracaiz........
Senİ Herzaman Saygi Ve Nİmetle Aniyoruz

RahAt Uyu Atam

minnetle olucaq sanırım..:utan

TeŞekkÜr Ederİm Atam HerŞey İÇİn Bize BirktiĞin Bu Vatanin Daİma Savunucusu Ve Koruyucusu OlacaĞiz Rahat Uyu......

Senİ Unutmaya Ve Unutturmaya ÇaliŞan,dİnİ Herzaman Bİr SÖmÜrge Araci Olarak Kullanan,

Senİ Unutmaya Ve Unutturmaya ÇaliŞan,dİnİ Herzaman BİrsÖmÜrge Araci Olarak Kullanan , Avrupa BİrlİĞİ Kİsvesİ Altinda Bu Mİlletİn BenlİĞİnİ Yok Etmek İÇİn UĞraŞan,bİlİnÇsİz Bİr Gelecek YetİŞtİrmek İÇİn Varini YoĞunu Ortaya Koyan Maskelerİ Ardina GİzlenmİŞ Sİnsİ Yilanlarin Her Zaman KarŞisinda OlacaĞiz..bİran Bİle Kemİklerİn Sizlamasin ÇÜnkÜ Senİn Yolundan YÜrÜmeĞe DeĞİl KoŞmaya Devam EdeceĞİz..rahat Uyu Hepİmİz Bİrer Mustafa Kemalİz...

sen yoktan bir millet var ettin ama biz herşeyi elimize gözümüze bulaştırdık
şuan osmanlının son döneminden hiçbir farkımız yok
tek farkımız bağımsız bir devlet olmamız onuda bu kafayla kaybederiz gibime geliyor tek umudumuz türk gençliği
yeni nesil inşallah bizlerin eseri olacaktır
şunu unutma ki gerekirse bu vatan için kanımızı seve seve veririz.

Akp Allah Belani Versİn En Kisa Zamanda
Ne Yaparsan Yap Emelİne UlaŞamayacaksin, Sana TÜrk Mİlletİ İzİn Vermeyecek.

seni unutmayacağız ATAM ve unutanlarada hatırlatıcaz!!!
bugün özgürsek senin sayende bugün hala kendimize TÜRK'üm diyebiliyorsak senin sayende bugün bu cennet vatan bizimse buda senin sayende ATAM
kısacası sana minnettarız...
sen rahat uyu ATAM...

emanetlerinin yılmaz bekçileriyiz Atam. Bize cumhuritetimizi kazandırdığın için sana sonsız teşekkürler.

atam;
her ne kadar kurduğun cumhuriyeti emanet ettiğin gençliğin kafası karışmış gibi görünse de onlar, mac donalds ın, 4 u nun, sms in taarruzlarından sıyırıp gerekenleri yapacaklardır.
ilk kez, gösterdiğin gibi, harici ve dahili bedhahlarla aynı anda tanışır olduk.
kırmızı pasaport verip ceplerine para koyduklarımız şimdi bize posta koyuyuor..
kaldırdığın hilafetin, yasakladığın zaviye ve tekkelerin uzantıları şimdi moda oldu atam, ismin arkasına sığınarak bizlere yükleniyorlar. öyle de güzel teşkilatlılar ki..biz teşkilatlanamadık atam..
leblebinden aldığım ilhamla içtiğim rakıya 15 gün ödüyorum atam, yaşasaydın buralara yaklaşamazdın..
koyduğun ilkeler, diktiğin fideler tam meyve verecekken kesilmeye başlandı atam..
minareler süngümüz, kubbeler kalkanımız dedi süngüyle kalkana takan bir kişi buralarda....
senin kalktığın koltuğa oturmaya çalışıyor üstelik, ya da bir kukla oturtmaya...
hilafeti neden kaldırdın, dini neden türkçeleştirdin diye kimse sormuyor burada..
bilakis, senin ne dindar olduğundan dem vurup okumayan gençliği avuçlarına almakla yarışıyorlar, il il, semt semt....
oku diyeni hemen dışarı atıyorlar atam, oysa onların ve bizim muhammedimiz aynı, o da oku dediydi allahın ağzından.....
bizler seni öylesine özlüyoruz ki atam....
demiştin ki sen:
muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur..

GERÇEKTEN ÖYLE Mİ ATAM......

gerçekten o kan bizde mevcut mu?

ben yaşlandım, görmem.. ama çocuklarımın da senin bahşettiğin ilkelerle yetişmesini isterim atam.....

geçen gün 1 milyon kişi yolunda yürüdü dediler, görmedim, tahran dayım atam...

işim burda, ekmek parası, ama bayrağımı odama astım, işte karşımda...

ve burada, özellikle ellerinden izninle binlerce kez öperim atam...

bıraktığın, bizlere emanet ettiğin yüce cumhuriyeti buradakine benzetmeye çalışanlar ve yardakçıları utansın..

ellerinden öperim, hatam olduysa bağışla atam...

not: tüm arkadaşlara iran dan selam, cezalıydım, bitti döndüm..yazılarımı bir daha okudum, aşırı olmuş, özür dilerim..

Selam İlk Once Madem bukadar AtatüRk'cüyüz Ozaman BuRda yazi yazmayi Birakipta atatüRk e Hakaret eden inSanlarin Azinin Payini Lütfen verin Biz Zaten biliyorz Atamizin NeLEr yaptiqini Biz burda Bunlari yazmaya deyiL Bunlara inanmayan ve Bunlari biLmeyenLerin Hakkini vermek icin ugRaşalim Mesala Buqun bi KonuDa ve bu sitede bi üyemiZ Yani TURK CODER ( o TUrk KelimeSi Nick ine Yakişmayan arkadaşimiz a ) Bi KonuDa ATATURK hakkinda Dalga Gecmeye Calismis Hatta DaLga Gecmis Lütfen Bole İnsanLarin Hakkini VERMEYE DAVET EDİYORUM BENİM gibi Dusunen İnsanlari.. İste Link

http://www.hackhell.com/showthread.php?p=1690796&posted=1#post1690796

BuRda Zaten Ben Onun Azinin payini Verdim birde siz Bakin LÜFTEN bu es qecilecek bir Konu deyilDİR GECMİSİMİZİ KARALAMAYAZ......

tarihin belkide bizlere gönderdiği son kahraman...bizler kemalist gençler olarak senin yolunda bütün engellemelere rağmen yürümeye ant içtik.bugünün türkiyesinde neredeyse atatürkçülüğün suç sayılır olması,senin isminin bikaç kendini bilmez örümcek beyinlinin ağzında hakaretlere uğraması,senin kurduğun devletin resmi dairelerinden nerdeyse resimlerinin indirilmeye çalışılması...ve bunlar gibi daha saymayla bitmeyecek daha biçok taktik ve uygulamaların amçlarının ne olduğunun farkında olduğumuzu ama ne olursa olsun kanımızın son damlasına kadara senin kurduğun laik türkiye cumhuriyetini hilafet ordularına teslim etmeyeceğimizi bilmeni isteriz.ruhun şad olsun atam...

Okumayı yazmayı ogrendık A ' harfınden basladık ATATURK le ilerledik zaman gecti her derste kahramanlıklarını okuduk Sendekı sonsuz cesareti okuduk Yurdumuzu ısgal edılırken neler yaptıgını duyduk kendı memleketı (selanık) ısgal edıldıgınde Izmırı Istanbulu kurtarmak ıcın geldıgını duyduk memleketını arka plana atarak Sımdı soyle atam senın qıbı bır onderı ne yapsın bu mıllet =) Basımızın tacısın Rahat uyu ATAM..70 mılyon ızınde.

tek bir şeye inanıyorum... yada tek bir şeyden dolayı bu durumda olduğumuza... ikinci dünya savaşından sonra büyük dünya ülkeleri bile ekonomik krizdeyken, bizim paramızın değer kazanmasını, düşeceğine doları yakalayıpta geçtiğinin senin sayende olduğunu, şimdilerde neden bu halde olduğumuzu tek bir şeye bağlıyorum... -teklif ederlerse gireriz AB!ye diyip şimdi el-etek bağladığımızı, seni yanlızca anıp-anlayıp ; uygulamadığımız için olduğunu da biliyorum. -ben zorlarını yapayım da siz zaten kolaylarını yaparsınız.. dediğinide biliyorum... HALA SANA LAYIK BİR MİLLET OLAMADIĞIMIZIDA BİLİYORUM...

atam izindeyiz ama buralar çok değişti artık.Mahvettiler vatandaşlarımızı senin gibi çiftçiye değer vermiyolar ATAM,senin gibi aydın düşünmüyorlar ATAM önümüze karanlığı seriyolar ve konuşanları susturuyolar tıpkı uğur mumcu abim gibi askerlerimiz şehit düşüyor ve hiç birşey yaptırmıyolar sadece bakıyorlar göz yumuyorlar Ama ATAM sen rahat uyu.İnşallah sandıkta görüşücez onlarla

Ne mutlu türküm diyene!

Geri