HackheLL Ana Haber BüLteni [Ben Fırtına Çiğdem İkiz :p ]

En azından geyik ve mizah bölümündeki çoğu kullanıcı gibi c/p bir paylaşım değil. Yaratıcı ve çok güzel. Teşekkürler ve tebrikler :victory

İyi güzelde; Haberlerde ismi geçen kişiler hep kötü olaylarda anılmışlar. Herkes mi kötü. Mesela kuzay kötüdür. Ama ben çok iyiyimdir :p

En azından geyik ve mizah bölümündeki çoğu kullanıcı gibi c/p bir paylaşım değil. Yaratıcı ve çok güzel. Teşekkürler ve tebrikler :victory

İyi güzelde; Haberlerde ismi geçen kişiler hep kötü olaylarda anılmışlar. Herkes mi kötü. Mesela kuzay kötüdür. Ama ben çok iyiyimdir :p

Hepsi iyi abisi ya :)

أĸяα;2666290' Alıntı:
önce benim biLgim oLsaydı ya :)
Samsuna döndüğümüzde artık

eLine sağLık Fırtına

Kaçış yok en kısa zamanda inşallah :)

єηGℓiѕħ тєα¢ħєя;2666301' Alıntı:
İnsan bizi de koyar, hıh !

2. bölüme eklerim senide hıhlama :melek

sen bir meleksin =)

ondan şüphemiz yok :victory

:hhsigara süper olmuşş eline sağlık Fırtına..

cok guzel olmus eline koluna saglık=)))

Alınan son bilgilere göre ;

Her zaman yeni icatlarıyla tanınan Beyaz eşya üreticisi Arçelik yeni geliştirdiği Çelik Halay Ekibi ile Yeni evlenecek çiftlere yeni bir hizmet sunmaya başladı. Utanmadan ve yorulmadan düğün sonuna kadar halay sekebilen Çelik Halay Ekibi tüm yörelerimizin halay oyunları veritabanlarında bulunduruyor.

Arçelik'ten yapılan açıklamada yakın bir zamanda Damat Çelik lerin piyasaya sürüleceği bildirildi

1111-1.jpg

Bizi izlemeye dewam edin :sigara:

3 celık halay ekibini bosuo onun az ders alması lazım:D

Güzelmiş.Nihayet bizi hatırladın :D

Modemden Kaynaklı Sorunlar Sebebiyle Bir Süre Giremedim Sağlık Durumum Gayet İyi Tşkler Bu Arada Erceyi Öldürecem :D

Geri