Focus StyLe
FıRtına'
FLAŞ FLAŞ FLAŞ.. !!!
GÜNDEMDEKİ SON DAKİKA HABERLERİYE KARŞINIZDAYIZ SAYIN SEYİRCİLER :hhmanD
SPION-REAVENN İKİLİSİNİN SIRRI ÇÖZÜLDÜ!!!
Sosyetede çapkınlıklarıyla tanınan SPION - REAVENN ikilisinin aslında zeki-metin ikilisi olduğu ortaya çıktı.Uzun süren IP araştırmaları neticesinde açıklık kazanan olayda Metin'in hangisi Zeki'nin hangisi olduğu araştırılıyor. :durdurun
FOFER’A AĞIR DARBE!!!
HH'de mod olan FOFER'ın yaptığı uploadların kaçak olduğu belirlendi. Verilen bilgiye göre uploadların yurtdışından MANİGATÖR adlı şahıs tarafından tırlarla yurtiçine sokulduğu ve çöpkutusu bölümü yakınlarında takasın yapıldığı belirlendi. Çetenin diğer elemanları aranıyor. ut:
TARTIŞMA KANLI BİTTİ
Geyik mizah bölümü yakınlarında MADNESS ve KUZAY adlı şahıslar arasında TŞK yüzünden çıkan tartışma kanlı bitti. Alınan bilgiye göre MADNESS'ın KUZAY'a olan 200 TŞK borcunu 2 ay geciktirdiği, bunun üzerine MADNESS'in KUZAY'ın msn'sini hacklediği belirlendi. Bugün öğle saatlerinde geyik-MİZAH yakınlarında karşılaşan 2 şahsın birbirlerine awatarlarını fırlattığı belirtildi. Basın açıklaması yapan KUZAY "valla o kadar TŞK’üm yok. olsa tükan onun. varda evde mi saklıyorum" dedi. Kasaba şerifi son günlerde artan şiddet olaylarının üyeleri kötü etkilediğini ve en kısa zamanda olayların kontrol altına alınacağını belirtti. :saskin
1001 DESİGN 'İN BAŞI DERTTE
HH'nin vergi rekortmeni 1001 DESİGN'in mal beyanını eksik verdiği belirlendi. Beyan dışında 1001 DESİGN 'in program bölümünde 2 adet lüks topic, ayrıca modifiye mevkiinde 3 adet süpperr arşivi olduğu açıklandı. 1001 DESİGN 'in olay sonrasında kayıplara karıştığı söylendi. En son wallpaperlar bölümünde upload yaparken görülen 1001 DESİGN aranıyor. :vur
ŞOK ŞOK!!! 2. İMAR BANKASI OLAYI!!!
Dün gece saat 03.34 sularında TŞK KASALARINDAN 20.000 adet TŞKün çalındığı açıklandı. Bunun sonucunda TŞKleri dağıtamayan yetkililer üyeleri sukunete davet etti. BY ERCE adında bir gencin " ya TŞLERİMİ verin, ya da kendimi yakarım" diye tehditler savururken yanlışlıkla yoldan geçen REALİST adlı şahsı yakması olayları daha da alevlendirdi. Olay yerine gelen BY ERCE'nın dedesi " Sana kaç kez ateşle oynama demedim mi" diyerek BY ERCE'yi evireçevire dövmesi tebessümlere neden oldu. Çalınan tşkler aranıyor. HH Shareing Hospital a kaldırılan REALİST'ın sağlık durumunun iyi olduğu ve hayati tehlikesi bulunmadığını bildiren doktorlar, "ancak en az 3ay Hackhell'e giremeyecek" diye sözlerini tamamladı... Yönetim REALİST'in eski performansına dönememesinden endişe duyuyor...
HERTELDEN BÖLÜMÜNDE AŞK ACISI CİNNETİ BERABERİNDE GETİRDİ!
Hertelden bölümü eski moderatorü HARAMİ aşık olduğu kızı ailesi vermeyince cinnet getirdi... Deliye dönen eski moderator 2 komple bölüm ve 8 topic yaktı... Teşekkür butonunu da tahrip eden HARAMİ oradan kız tarafının takıldıgı bölümünü basmaya gitti... Romantızm Bölümünü basan HARAMİ'ye bölüm modu Kırmızıkız silahla karşılık verdi... Bunun üzerine daha da sinirlenen HARAMİ yanına kızı da alarak kaçmaya çalışırken HH Onlıne Video bölümünde Admin tarafından yakalandı... Yanan bölümlerdeki yangın kontrol altına alınarak söndürüldü. hasar tespit çalışmaları sürerken yangının diğer bölümlere sıçramamış olması yürekler su serpti...:biggrin
MOTORLU ARAÇLAR MODİFİYE BÖLÜMÜNDE KAÇAKÇILIK!
Motorlu araçlar Modifiye bölümü sorumlusu GHOST10 ‘un ve eski bölüm modu GEBZELİNİN yüzlerce kaçak araba ve motorsikleti foruma sokup üyelere sattııkları belirlendi. Bu yoldan haksız kazanç sağlayan uyanık ikilinin uzun süredir bu işi yaptığı anlaşıldı... Adminlerin ortak çalışması sonucu yakalanan kaçakçılar ise birbilerini suçladı... ikisi de "benim hiçbirşeyden haberim yok ben birşey yapmadım kader kurbanıyım" dedi...:melek
REACTOR NELER YAPIYOR?
HH'nin tanınan ismi REACTOR'e büyük suçlama! Upload Kralı KARMA we hut'un eskilerinden DAREDEVİL_OFF , REACTOR'u zimmetine TŞK geçirmekten kirli çoraplarını çıkartmamaya kadar bir çok konuda suçladı... Suçlamalar karşıda önce sessizliğini bozmak istemeyen REACTOR sonunda "tüm bunların iftira olduğunu yalandan öteye geçemeyeceğini" söyledi.Kızgın değil kırgın olduğunu belirten REACTOR, "ben hergün değiştiririm çoraplarımı böyle suçlamalar beni ve benim nezlimde yönetimimizi yıpratmaya yöneliktir, üyelerimiz kanmamalıdır." diyerek sözlerini bitirdi. bu gelişmelerin hemen üstüne KARMA we DAREDEVİL_OFF'un bannlanması ise dikkatlerden kaçmadı..ha
Bir sonraki konumuzda İKRA ile röportaj yapacagız bilgilerinize sunulur...
Araştırmacı sorusturmacı gazeteci yazar fırtına :sigara:
Edit bizi izlemeye dewam edin :melek