Hackhell Akşamüstü Haberleri 2..

Mayhoş

mayhoş
Reaction score
0
Forumun Ateşli Besiktaş taraftarı Erdem aslında Fenerbahçe hayranıymış.Evini ziyarete gittigimiz Erdem`in odasına gizlice giren meraklı muhabirimiz She gözlerine inanamadı.Şimdi bu görüntü ile sizde Şoka uğrayacaksınız sevgili Hackhell severler..

productimage-picture-tac-lisansli-perdeler-fener-bahce-19818.jpg

Ben mahvoldum lütfen bu fotografları yayınlamayın diyen Erdem bize cazip tekliflerde bulunsada ßizden kaçmaz üzgünüz :p

Uzun süredir evde oturan Zeyna arkadaşımız büyük bir başarı göstererek sinema salonu açtı.Amacının kazandıgı paralar ile Her genç kızın rüyası Zetina dikiş makinası alacagını söylerken Sinema salonu hakkında bilgi vermeyide unutmadı.. :)
Piyasada bulunan sinema salonlarını konfor açısından zayıf buluyordum ve bu anlamda büyük bir eksiklik vardı piyasada uzun ve yorucu çalışmaların ardından şimdiye kadar hiç elde edilememiş konforu ortaya çıkardım...
Aslında beni bu bağlamda rakipsiz kılan bir çok unsur var... Ama en önemlileri klasik rahatsızlık veren açılır kapanır koltuklar yerine rahat bir koltuğumuz olması, müşterilerimizin uzun ve soğuk kış gecelerinde sarınıp ısınabilecekleri bir battaniyemizin mevcut olması yanısıra battaniyelerdeki renk yelpazemizde çok geniş...
Ayrıca sinema salonumuzda müşterilerimizin kendilerini rahat hissetmesi için güvenlik unsurlarını had safhada tuttum... Böylelikle müşterilerimiz daha huzurlu bir şekilde sinema seyretme keyfine varabiliyor...
dsc00317tk1.jpg

Tüm bu hizmetlerimizin yanısıra açık büfe içecek servisimizide es geçmemek lazım... İçeceklerimizde kaliteyi ön planda tuttuk ve herbiri alanında uzman markalarla organize halinde çalıştık...
Yurtdışından isteğe özel olarak imal ettirdiğimiz ayak koyma tripodu ülkemzde sadece sinema salonumuzda bulunmakla beraber bu güzide cihazda ayak sağlığı beş nokta piksel ile son derece önemsenmiştir..ßunu beğenmeyenler için ise yastıklarımız mevcuttur şekil a da görüldüğü gißi :p
Şekil A:
dekopillows15fp7bc1kl9.jpg

Peki bu kaliteli hizmetler karşılığı istediğiniz ücret nedir ? Bir kişi için bilet fiyatını öğrenebilir miyiz... ?

Çok cüzi bir miktar... Hatta bizim bu işi amme hizmeti olarak yaptığımızı bile düşünebilirsiniz. Kampanya süresince bir kişi için bilet ücreti sadece

214923502.jpg
:p
Sinema Salonundan ayrılırken sizleri sevindirecek bir haberide buradan duyurmak isteriz... Hackhell dolayısıyla gelen her bireye yüzde %1 indirim yapılacağı sözünü sizler için aldık... Bizi izlemeye devam edin
işte o salon :p

skvzgh.jpg

453.632 trafik suçundan sabıkalı Trafik Canavarı mr.ALi dün Hackhellde yakalandı.
4.jpg

İlk sorgulamasında mr.aLi,

-Bu güne kadar kimsenin onu geçemediğini, zaten başına ne geldiyse bu hız tutkusu yüzünden geldiğini belirtti.
mr.aLi'nin hız tutkusunun nedenini bulamaya çalışan 100 psikolog dan oluşan ekip sorunun nedenini uzun uğraşlar sonunda hipnotize yöntemi ile mr.aLi'nin çocukluğuna dönerek buldu...
Hipnotize esnasında aldığı ilk bisiklet ile gezerken tüm arkadaşlarının onu geçtiğini ve bu durum çok zoruna gittiği için ilk bisikletinden beri hız yapmanın onda bir saplantı haline geldigini, bunun bastırılamaz bir hırs haline dönüştüğünü belirten mr.aLi soruşturma sonrası tedavi için hastaneye gönderildi.
işte o bisiklet

www.harikasozler.net_-_Kare_tekerlekli_bisiklet.jpg

Forumumuzun aktif üyelerinden olan sıkılgancan ile DepresyonCan diye takma isim kullandıgımız arkadaşlarımızın sakladıkları büyük sırla karşınızdayız şimdide.

4938327.jpg
arsivimage.aspx

Küçükken gittikleri altın günleri hamam sefaları ve beş çaylarının bir hayli etkisinde kalan üyelerimiz o günleri çok özledikleri için kılık değiştirerek gizli gizli o günleri yad ediyorlar ..
Bizi görünce her ne kadar kaçmaya çalışsalarda ismimizi gizli tutarsanız size açıklamada bulunabiliriz dediler kabul ettik.

Bu günler bir kere çok zevkLi hem altına yatırım yapıyoruz hem karnımız doyuyor .Herkes o kadar güzel ve bakımlı ki şıkır şıkır geliyor gözlerimizde doyuyor :)
Hem kim demiş erkekler dedikodu yapmaz diye dedikodudan zevkli birşey mi var diyerek son noktayı koydular :p
Ee napalım sıkılcan ve deprosyoncan a söz verdiğimiz için isimlerini açıklamıyoruz ama ipucu vermedende bu konuyu kapatmıyoruz :) şu sıralar bu iki arkadaşımız forumda birbirlerine bebişim diye hitap edip forum sayfalarını dolaşmaktadır :p

Son günlerde şehir hayatından sıkılan ve bir çiftliğe yerleşen Sevgili SeyhN bizi arayarak Uzaylıları gördüğünü Söyledi..Mikrofonu uzattığımız SeYhN bize şu açıklamalarda bulundu :)

Sabah erken saatlerde bahçeme domates patlıcan biber ekmeye çıkmıştım.Kulagıma garip garip sesler gelmeye başladı şöyyle bir kafamı çevirdim oda ne kocaman kafalı mavi yüzlü yaratıklar.önce rüya görüyorum sandım kendimi cimcikledim baktım ki gerçek beni korkutmaya çalıştılar ama korkmadım yalnız kalmaya alışıktım çünkü vede korkunun ecele faydası yoktu.Korkmadıgımı anlayınca uzaylı yanındaki arkadaşına alışmış olm bunlar artık bizden korkmuyorlar diye mırıldandı.
Sonra yavaşca uzaklaşacakken bahçemden arkadan bi tanesi üzerime bir sürü solucan atarak nanik yaptı :p
Erkeksen aşşaga gel ordan öyle atmak kolay değilmi terbiyesiz dedim..Gücendimi naptıysa :)
özür dilerim ya zoruma gitti dedi. Dedim ki buyur gel bir limonata iç organik kendi ellerimle yaptım kabul etti sevindi gariban :p
o gündür bu gündür kankayız Haftaya beni uzaya götürecekler konken partisine :)

Ne diyelim efendim olur olur :)

Sevgili hackhell severler bu günlükte bizden bu kadar Hoş kalın Dostca kaLın Hackhell de kalın ..

Bazı resimler ve diyaloglar alıntıdır ..​

Kim kime bebişim diyo çıksın ortaya :p

ne bebişimi ya nalakası var :D

bebişimle sizin orda gün yapcaz melike :D

bebişimle sizin orda gün yapcaz melike :D

..єЯDєM..;4965144' Alıntı:
Ben mi Fenerliymişim :durdurun :durdurun buna beşikte ki çocuklar bile inanmaz :durdurun

olursun çirkinim olursun :p yakında fener diye bagırırsın :)

Lucian günlere bayılırım bizede gelin çeyizlik fincanlarımı tabaklarımı çıkarırım size :D

Geri