..::HackHeLL 300.000'inci Üyeye Gel::..

hayırlısı olsun bakalım

harika :)

300,000+ üye :)

bence de o arkadaşa bi hediye vermek lazım ya da seviyesini yükseltelim :D hatta 500 bininci üyeye moderatörlük, 1 milyonuncuya da adminlik hehehe :D

şaka bi yana, hoş geldin kardeş.

HH ye hayıRlı oLur umarım ..
Nice 300 binci üyeLere ..

'' HackheLL Forever ''
:goz:​

üçyüzbin olduk uff harika bu allah ailemize zeval vermesin

Hayırlı Olsun

anlamıyorum bu kadar nedir bu site fanatikliği yav!adamın biri çıkyo ordan vaybe ne büyümüşüz üçyüzbin olduk mu yav falan gibilerinden şeyler sölüyo.iyi ki varsınız siz olmasaydınız ne yapardım gibilerinden.bu sözler bana o kadar itici geliyo ki anlatamam. size para veriyolar sanki .anlamadım gitti.tamam bende uzun bi süredir bu sitede takılıyorum ama bu kadar da körü körüne bağlanmadım ALLAH'a şükür.bilmem anlatabildim mi?yanlış anlamayın.

tallboy7' Alıntı:
anlamıyorum bu kadar nedir bu site fanatikliği yav!adamın biri çıkyo ordan vaybe ne büyümüşüz üçyüzbin olduk mu yav falan gibilerinden şeyler sölüyo.iyi ki varsınız siz olmasaydınız ne yapardım gibilerinden.bu sözler bana o kadar itici geliyo ki anlatamam. size para veriyolar sanki .anlamadım gitti.tamam bende uzun bi süredir bu sitede takılıyorum ama bu kadar da körü körüne bağlanmadım ALLAH'a şükür.bilmem anlatabildim mi?yanlış anlamayın.
seni hh'ye bağlayan bazı şeyler yok demek ki ama mesaj atanlarının çoğunun var bence,onlar için hh özel bir yer aile gibi..

bim iyi yakalamışsın.: ) hayırlı olsun hepimize.

hackhell forever
:hhman: ne mutlu hh'liyim diyene

hayırlı olsun daha ileriye umarım çok daha ileriye ..

Geri