Hackhell ın yeni şekli...

Hackhell.com'un yeni şekli =>

• Evet kalsın,böyle daha güzel oldu.

Kullanılan: 4 23.5%
  • Hayır daha önce daha güzeldi

Kullanılan: 7 41.2%
  • Üstadlarımız nasıl istiyorsa öyle kalsın.

Kullanılan: 6 35.3%

• Kullanılan toplam oy
    17
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dark_Angel' Alıntı:
bu degısıklıgı ben yapmadım solarız ın eserıdır ugrastım bıraz ama duzeltemedımde nerden yaptıgını kendıde bılmıyor ben nerden duzeltecegımı bulana kadar bole ıdare edıcez arkadaslar =)

Dark Hiç Oynamayın abi Bırakın böle kaLsın. Bi HH'imiz war Oda eLden qitmesin :D :D :D

Dark_Angel' Alıntı:
bu degısıklıgı ben yapmadım solarız ın eserıdır ugrastım bıraz ama duzeltemedımde nerden yaptıgını kendıde bılmıyor ben nerden duzeltecegımı bulana kadar bole ıdare edıcez arkadaslar =)

Uhauhauahuah...

Düzeltecez die ayarları bozmayında:):) (bırakın kalsın bööle ii:) )

J@CK@L' Alıntı:
bu ortalama işi sadece IE de oluyor.Firefox kullananlar değişikliği farketmemişlerdir :)

Ben firefox ta görebiliom:)

bu ortalama işi sadece IE de oluyor.Firefox kullananlar değişikliği farketmemişlerdir :)

eskısı daha guzeldı hımm. solarıze sormak lazım bunun hesabını. :D:D

Dark_Angel' Alıntı:

ehehehe =)

Dark_Angel' Alıntı:

:D:D:D aksam aksam hıc gulcem yoktu. solarız nasıl yaptıgını nasıl bılmıyosun :D:D

neyse ınsallah en kısa zamanda cozersınız. solarız ıste bıse demıyorum. yapar !!!!

maoehaohea oda güzel :D

artık düzeldi ortada değil artık başlıklar
yukarda da tek sıra google reklamı var

sorun kalmadığına göre kapatabiliriz konuyu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri