Hackhell İzmİr BuluŞmasi

gelen gelmeyen herkese teşekkür ederim.. iyi bi akşam üstü.. sinirli bi gece geçirdik hep beraber.. (milli maç münasebetiyle..)

bu arada angel ben tombiş falan değilim.. deniz öle çekmiş nasıl başardıysa :p:p:p:p

şaka bi yana güzel eylendik.. mümkünse ramazan içinde bi daha buluşma yapma fikri vardı.. değişmediyse hala...

ayrıca seda sende haklısın hayatımda verdiğim en düzgün pozlar... şaşırtıcı...

o alkollerle benim alakam yok cem le erdem bide ali içti... hea bide rebel içti.. o kadar necoyla biz çay içtik... denizde erken giti zaten..

saulhudson' Alıntı:
gelen gelmeyen herkese teşekkür ederim.. iyi bi akşam üstü.. sinirli bi gece geçirdik hep beraber.. (milli maç münasebetiyle..)

bu arada angel ben tombiş falan değilim.. deniz öle çekmiş nasıl başardıysa :p:p:p:p

şaka bi yana güzel eylendik.. mümkünse ramazan içinde bi daha buluşma yapma fikri vardı.. değişmediyse hala...

İbocan Sen Merak Etme Nasipse Eylül Sonu Ekim Başı Gibi Yine Toplanır Bizim Tayfa ;)

Saglam bi ekip Bi hali Saha maci cikartirdik =))

saulhudson' Alıntı:
o alkollerle benim alakam yok cem le erdem bide ali içti... hea bide rebel içti.. o kadar necoyla biz çay içtik... denizde erken giti zaten..

16 yaşında çoçuk olamm bnim bira içemmem gerektiğini göstermez:D

bnde içtim neden yazmııyorsun ibo abi...:D

ayrıca erken dediğini 8 buçukta ve yazlığa gitmek zorundaydım:D

Yine en son biz geldik yaw konuya =)

Format attım pc ye daha yeni actım hackhell i :D

Çok güzel bir gün gecirdik nasıl oldugunu anlatmayacagım kimseye cok isteyen gelseymiş ne diem ben ta kac km yoldan geldim sırf bu buluşma için =)

Ali,Berkan,Cem,Deniz,Erdem,İbo (isimleri alfabetik sıraya göre yazdım :D )kardeşlerim hepinize tek tek teşekkür ederim
Sanki 40 yıllık arkadaslarımmıs gibi hissettim kendimi ve hepsi kafa arkadaslar keşke bu buluşmalar 2-3 günlük tatillere, kamplara dönüşse =) ne diem zamanla oda olur

neccko' Alıntı:
keşke bu buluşmalar kamplara dönüşse =)olur

bı dahakı bulusmamız ozaman üstsüzLer kampında olsun:hhcool

saulhudson' Alıntı:

ayrıca seda sende haklısın hayatımda verdiğim en düzgün pozlar... şaşırtıcı...

ibo kardeşim sen ne diyosun erdem içtimi:saskin
he birde ibo can eğer gelebilirsen yakın zamanda ank buluşması olacak
ona gelmenizi oyle çok isterim ki.. hele izmir tayfası gelin lem:durdurun
ank arkadaşlarla yine eğlenceli bir zaman olacak eminim :goz:

abi biliyorsun bn lise öğrencisiyim

üniversite değil ki istediğin zamn gitme

eğer sınavların olmadığı bi tarihe gelirse hiç düşünmem gelirim

bu arada neccko abi eywallah

sizinle zaman geçirmek hakkaten çok gzldi

yüzünüzü bi kere bile görmesemde anında kaynaştık müthiş bi sohbet ettik

size komik bi anı:

saat 16:10 (vapurdan indim ve buluşmaya 10 dk geç kalmıştım)

saat kulesine gittim

orda 5 erkek durmuş bişi kouşuyordum

acaba bunlar onlar mıydı derken (gidip siz hackhell misiniz die sordum):durdurun

onlar gel dai gel dediler

ondan sonra herkesin ismi yanlış söylendi neccko ya rebel dendi fln

sonra biz sana şaka yaptık dediler

ilk dk dan çok ii kaynaşmıştık

keşke yine olsa

ayrıca adımı PoSeiDoN_D yazmaktan vaçgeçin adım PoSeiDoN

yanlışlkıkla öle yazdım nickime

az fotoraf war, az insan katıLımı oLmus izmirLi üyeLer aip ama
sahsen ben cok daha fazLa katılım beklıordum...​

ne güzelbir toplantı olmuş istanbuldada bi toplantı daha olsa keşke yaa infaa duy sesimi bi topalntı yapalımda gelemeyenlerde gelsin bu sefer:)

ne güzel bir tablo ,]

H@YDUT' Alıntı:
ben sizi alsancakta çekirdek çıtkersiniz diye bekliyordum ondan gelmedim yaw :p

gelemedigim için kusurabakma erdem o gün dügün vardı katılmam gereken daha nice böyle buluşmalara ;)
oktay kardeşim seni berkana sordum işin varmış gelmemişsin
neyse önemliş değil kardeşim :goz:
seni ank buluşmasına davet ediyorum o zaman dai inş gelirsin =)

arkadaslar selam hepinize rebel ' e daha önceden solediğim uzere o gun istanbul da bulundugum için katılamadım aranıza... hepinizle tanısmak isterdim bu sefer olmadı artık hyırlısı:D

bu arada ilk olarak yapılması planlanıp da gerceklesmeyen Hackhell bulusmasnda Teleferiğin altında beklıodm buluscaz die ama napalm kazık yedık ıste bunu da unutmıcam hic:D:D

güzel olmuş, resimlerde de hoş, iyi eğlenmişsiniz beyler..

darısı bizim ank buluşmamıza, bayram sonrası hemen yapacağız inş bi aksilik olmazsa..

gelebilecek herkesi bekliyoruz.. kafa adamlara ÖZELLİKLE ihtiyaç var:)

TuRK_HaRD' Alıntı:
güzel olmuş, resimlerde de hoş, iyi eğlenmişsiniz beyler..

darısı bizim ank buluşmamıza, bayram sonrası hemen yapacağız inş bi aksilik olmazsa..

gelebilecek herkesi bekliyoruz.. kafa adamlara ÖZELLİKLE ihtiyaç var:)
evet gerçekten turk_hard kafa adam lazım inş iyi bir eğlence olacak =)

az oLsun öz oLsun.. hepside sağLam insanLar.. yanLız chamur beyfendi hangisi çözemedim.. ?

Geri