Hackhell üyeleri ilk telefonuz neydi :)

İlk Telefonum Sony'nin Takozlarından Biriydi Modelini hala Bilmiyorum.

arkadaşlar sene 1999 arkadaşımın birinde motorolanın bir telefonu vardı modelini tam hatırlamıyorum, o günlerde arkadaşım öyle derdi "hayatta ki en büyük idealim ERİCSSON 628 almak"
Bende 1999 un sonraında Bosch la başladım sonra Alcatel ve Ericsson A1018i aldım bütün günümüz melodi programına girip melodi hazırlamak olurdu.

siemensin bi telefonuydu ama hatırlamıyorum modelini...bu televizyon alanlara veriyorlardı yaa o zaman almıştık..hey gidi günler hey........

ilk telefonum alcatel di ozaman okan bayülgenin programının da sponsoruydu havası vardı ama ne olursa olsun takozdu işte bazen babam arabada takoz niyetine kullanmak için benden ödünç istiyodu:durdurun

1994 yılında nokia idi sanırım ama eski askeri telsizleri gibiydi :) kalın büyük ve çıktıkça çıkan devasa bir anteni vardı :) o telefonu almak için silahımı vermiştim :) evet silahla takas etmiştim :S kayserinin belkide ilk ceptelefonu olan 100 üne girmişimdir :) hat, telefon vede konuşmak o zamanlar deli paraydı :) ne günlerdi be :) o zamandan bu zamana belki 100 e yakın telefon kullandım. ama şunu çok net diyorum. Telefonda Samsung ve SonyEricsson un üzerine tanımam ;)

siemens c45
3315
motorola Vıp
modelini hatırlamadığım nokia
samsung x150
sonyericsson k750
samsung e500
nakia 6230
nokia 6230i
sonyericsson s700
nokia N73 = şu an kullandığım cihaz...

arada unuttuğum olduysa affola :)

ilk telefonum 1990 yilinda siemens di. bir kilo agirliginda bir kutuydu ve degeri 8000 mark di. sonra motorolalar cikti ve piyasayi alt üst etti.

hehe benimki Aselsan dı ama ne model biliyorum nede kaç yılıydı hatırlamıyorum sadece büyük simi kırmadan bataryanın arkasına koyuyorduk onu hatılıyorum birde anteni açılıyordu

Sagem :D:D:D:D hemde 56K modem bağlantı sesli
Çok uyuz bir sesti :D

Geri