Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ben panasonic GD-50 ile başladım herhalde 1997 falandı türkcell hat almak istemiştim 1 ay kadar bekledim o zaman türkcellin satışları durdurulmuştu telsim satılıyordu sadece kuru bi sim karta 32 milyon lira verdim iyi paraymış telefon 70 milyon falandı herhalde
ilk telefonum philips xenium...... sonra sırasıyla nokia 8210 .. motorola t 350...nokia 8810...nokia 5110... ericksonn(ilk cıkan modeli .hani şu musalla tasi kadar olan )... panasonic ilk cıkan incelerden.....samsung d500... nokia n70....nokia 8600..motorola a 100 ve ben hala en sonda yazdıım iki tlf. u kullanıyorum hafızam iyiymiş be)) ama yani anlayacağınız parayı tlf.na yatırmışım yazık))
valla benim ilk telefonum 1995te nokia 1610 almıstım...bılmez cogu o telı zaten kımsede yoktu...simdi samsungsgh p310 ozel uretım kullanıyorum...nerden nereye....
o zamanlar Ericson T10'lar yeni çıkmıştı...Reklamında hatunun biri ilk siyah T10'luya iş atacaktı die tuttum sırf o karı için almıştım o teli... ama dersanedeyken lavuğun biri çaldı cillop gibi telefonu...