Hackhell üyeleri 10 yıl sonra nerede ne yapıyor?

Kopuk Dadı

Moderatör
Moderatör
Reaction score
0
Görelim Mevlam Neyler / Neylerse Güzel Eyler!
.

ALpMontana: Namıdeğer bahtsız bedevi.Hala sevgilisi ve kalıcı bir işi yok :durdurun

Kırmızıkız:
Makyaja ve bakıma olan tutkusundan biriktirdiği paralarla bir güzellik merkezi açar.Estetik ameliyatları ve makyaj yapmayı biraz abarttığından yüzü şuan tanınmaz halde :eek:ha

feryall: Çıkardığı fabrika stajı isimli kitabı satış rekoru kırdı.Kazandığı parayla br yalı aldı.Şuan o defile senin bu defile benim gezip duruyor :)

innuendo:
Hala üniversite bitmedi ve hala askere gitmedi.Yakında İstanbul üniversitesi nüfusuna geçirecek :D Ama çok istediği kitabevini açtı.Sık sık gidip kitap araklıyorum :p

maximus&şirine: Nasıl oldu bilmiyorum ama evlendiler :aşk

sonsuzluğa: 5.üniversiteyide bitirdi.Helal olsun ablama :sigara: Artık öğretmenliği bıraktı evde diplomalarının kirasıyla geçiniyor :hhmanD

terteren: İş seyahatlerinden gına geldi.En son seyahatinde isyan bayrağını çekti ve istifa etti:şuan maximus eniştemin şöförlüğünü yapıyor :)

NeCcko: Okul, askerlik bitti.Büyük şirketlerin aranan ismi oldu :cool: Hayalini kurduğu evliliği yaptı çok mutlu ama çocuğumuzuda knight cı yaptı :mad:

İkra: Smod oldu.Artık ban yemiyor yediriyor :durdurun

Ethnic: Siyaset bölümüne mod oldu ( Ben siyaseti sevmezdim yaf ne oldu bana :saskin )

Genco&İspik: Hollandaya yerleştiler :D

KaRma: Evlendi, eşi çok kıskanç internete girmesine izin vermiyor.Bir hh buluşması yapsalarda arkadaşlarımı görsem diye yakınıyor :(

Gebze Team: Hala omuz omuzalar.Allah ayırmasın =)

mawi: Türkiyeye kesin dönüş yaptı.Oda artık bir gebze team üyesi :)

__ela__: Yıllar onu dahada güzel bi hatun yaptı.Hala bütün erkekleri peşinde koşturuyor :D

Deerparty: Mod oldu :saskin

Jewel&hakinan: 4 çocukları oldu :)

ђєάVєηśįs : Hocuspocus un adam kaybetme sihirinde kayboldu bir daha haber alınamadı :(

UmitcanKHO Nickindeki anlaşılmazlık onu çileden çıkardı.Elinde nickinin açılmının olduğu pankartlarla geziyor artık :hhmanD

ChilekesH Nickini değiştirdikten sonra masum olduğuna kimseye inandıramadı hayattan dışlandı :(

derbederin: Müslüm Gürses in vokalisti oldu hergece içip şarkı söylüyolar :)

Bakkal Gazi: Kendini sevilmeyen ilan ettiği forumda database kazası sonrası elden giden bütün bilgileri bulup çıkarmayı başardı.Bütün arkadaşları büyük bi parti vererek forum taçsız kralı ilan ettiler :durdurun

SĦARK Bi oyun ararken yanlışlıkla girdiği bi sitede bütün kredi kartı bilgilerini kaptırdı.Artık interneti bile yok :vur

Ŧ ℓ ε ŧ ¢ ħ : Gencoyla İspiği kıskanıp SĦARK a Hollandaya gitmeyi teklif etti cevabını bizde bilmiyoruz henüz :hhmanD

by_SoNiXxX Peyzaj mimarlığını bitirdi..Yalnız Türkiyede süregelen kuraklık ve yeşil alanların azalması sebebiyle şuan mesleğini yapamıyor evde kendi çiçeklerini beslemekle yetiniyor :durdurun

mehteran19 Siyasal bilimler okumak istiyordu.Yanlış tercih sonucu anaokulu öğretmenliği seçmiş.Şuan çocuklarla kafayı yiyor :)

Country Evlendi çoluğa çocuğa karıştı.Allah ona öyle despot bir eş verdiki artık gülemiyor bile gülmeyi bırak dayak yemekten ağlamaktan gözleri kör oldu :(

Kedicix: Yoğun sınav temposu ve veremediği dersler ileriki hayatında bile peşini bırakmadı şuan çocuklarıya beraber hala sınavlara giriyo :hhmanD

can sıkıntısından yapılmış bi çalışma umarım beğenilir :melek talep olursa ekleme yapılabilir =)​

Oho oglum olsun , önce rapci sonra knightci ve bilimum gerekli gereksiz ne varsa yapıcam :D

İkra: Smod oldu.Artık ban yemiyor yediriyor
Genco&İspik: Hollandaya yerleştiler
KaRma: Evlendi, eşi çok kıskanç internete girmesine izin vermiyor.Bir hh buluşması yapsalarda arkadaşlarımı görsem diye yakınıyor

bunlar kopmalıktı kopardın beni kopuk :D

Hahaha sen beni Üniversitenin nüfusuna geçmedimmi sanıyorsun hala :D

Kopuk Dadı' Alıntı:
innuendo: Hala üniversite bitmedi ve hala askere gitmedi.Yakında İstanbul üniversitesi nüfusuna geçirecek Ama çok istediği kitabevini açtı.Sık sık gidip kitap araklıyorum
a70wb.gif
:p

Kopuk Dadı' Alıntı:
sonsuzluğa: 5.üniversiteyide bitirdi.Helal olsun ablama Artık öğretmenliği bıraktı evde diplomalarının kirasıyla geçiniyor

okulu bırakmak kısmet olacak mı acaba. :durdurun

güzel olmuş....eline saglık....ben 10 yıl sonra ne durumda olcam merak etmeye başladım :D

.

NeCcko: Okul, askerlik bitti.Büyük şirketlerin aranan ismi oldu :cool: Hayalini kurduğu evliliği yaptı çok mutlu ama çocuğumuzuda knight cı yaptı :mad:

puhahah cocuğu knight cı yaptı :D:D eline sağlık güzel olmuş :Dkesin benim bebelerde knight cı olur :D

ђєάVєηśįs UmitcanKHO ChilekesH derbederin eklendi..

Neresi sacma arkadasım, zaten konuyu acan kişide müneccim deil, olesine egleneleim die acmıs, senin yaptıgın daha bi saçma geldi

canım boşver :goz:

Geri