Hackhell $özLüK

sky

New member
HH Üyesi
Reaction score
0
ArkadasLar İnternet aleminin gelişmesi Çaglarında Baslayan Ve su An yaygın Bir şekilde devam eden " İnternet SözlükLeri " ( bKz. ) ( bKz.2 ) Bunların Öncülügünü Artık nerdeyse Herkes Tarafından Bılınen Ekşi Sözlük Yapmıştır.
Bu sözlükler Amacı Terimleri,Kelimeleri Esprili bir dilde Açıklamaktır.

Bizimde Hackhell oLarak En azından Baslarda Geyik Mizah Altında Bir HAckhell Sözlük Olsa ve bızlerde Bu baslık altından yazsak NasıL oLar =)

Edit = Forum İçerisinde oLması Zor gibi Görünüyor. oLursa Hackhell fıkra,Program Deposu,rehber Gibi Baska Bir sayfada olması Daha uygun olur sanırsam.

+1 güzel fikir çünkü bizim HH'de acayip güzel yorumcular var merak ediyorum neler çıkcağını :)

şerefsizim benim aklıma gelmişti :durdurun

şahane fikir ama geyik mizahta sabit bir konumu yoksa ayrı bir başlıkmı :saskin

forumda olucak iş degil çok karişıcak bence....ayrı bi site olsa imkanimiz varmıki :saskin

mükemmel fikir

gercekten cok gusel bı fıkır ayrı bı platform olarak yapılırsa kımseye bı zarar gelmez heralde...muazzam eglencelı bı olay olur kesınlıkle+1923 bende yazarım bu ıste:D:D

Güzel Fikir +1

walla olur süpper fikir hemde :D
+1907

ooo süper oLur :D

GüzeL Fikir...
+1

sanırım olacak gibi değil,
piyasadaki sözlük scriptleri pekk ii deil,
kaldıki türklerden başka sözlük sitesi yapan old zannetmiorm,
baştan bir sözlük sistemi yazmak yada hazırını satınalmak gerekir.
ancak onlardada kabak gibi açıklar bulunmakta, şahsen üniversite için bi tane kurdum ancak acaip dandik oldu, millet sevdi ama korkuorm biri domaini google bulcak die:)

ya ayrı bı subdomaınde olursa cıdden gusel olur...ayrıca hazırını satın almaktansa bu ısle gonulden ugrasıcak adamları bulup onlarla yola cıksak daha ıı olur..ben sımdıden varım hergun herkonuda yardım edebılırım..:D

ınsallah tekrar olur dıorm...

bencede süper olur.. ama subdomain olması fikrindeyim.. .

Geri