Hackhell Üyeleri Yaşlanınca

Madness

Banned
Reaction score
0
Solariz : Size 1 milyon defa dedim dimi günde bir defada olsa reklamlara tıklanıcak... Kafamı bozmayın haaa!!! satarım köyü, ne köyü len Forumu (Yaşlılık idare edin):thumbdown:

Dark_Angel :Sorma azizim bizim ufak çocuk rahatsızlandı o saatlerde uyutmaya çalıştık bir ara kumandayı elime aldım tam açacaktım yengenden fırça yedik... aman kimse bunu duymasın:001_rolleyes:

Erdem :Ulen 30 yıldır bu sitenin duygusunu sırtlıyorum bende duygu denen bişey kalmadı. sizin yüzünüzden halen evlenemedim bak yine tansiyonum yükseldi (çok asabi olmak iyi değil):sneaky2:

İnfatuate :aşkımla 40 sene geçirmişiz, oysa daha dün gibi hatırlıyorum tanıştığımızı :001_rolleyes:

Cehennem_Zebanisi :Sayın adminler bu modcpde banlama nasıl oluyodu en son dün girmiştim ama yaşlandık işte unutkanlık başladı :001_huh:

Known : bundan 20 sene önce bi konu açmıştım hiç kimse daha yorum yapmamış ühühühüühh işte o yüzden konu açmıyorum artık :closedeyes:

eftalya :ah ah gençliğimde hergün 20 pm geliyordu, herkes bu güzel kızla tanışmak için can atıyordu. her hafta pm lerimi siliyordum ama şimdi pm gelsede saklasam diyorum kaç yıldır pm gelmiyor bana
:utan

Ulash :siteye yeni resimlerimi ekledim, allah aşkına söyleyin hiç 60 yaşında gibi gösteriyor muyum :sneaky2:

Monarchie :Bugün dikkat ettimde 23 milyon tane konuya teşekkür etmişim wayy be o kadar oldumu hiç hatırlamıyom meğer günler ne çabuk geçiyomuş...:crying:

Newwave :Müjde müjde duyduğum bir habere göre 2048 yılında AB'ye giriyormuşuz bu mutlu haberi sizlerle paylaşmak istedim :huh:

CounTRy :Arkadaşlar ben 30 yıl önce Siyaset bölümüne bir konu açmıştım halen sabitte duruyo acaba onu referans göstersem mod olabilirmiyim :001_rolleyes:

She :23953248 adet mesaj yollamışım, ne zaman yolladım hatırlamıyom bile :001_huh:

Jewelya arkadaşlar lütfen ama konu 1253442 kez görüntülenmiş sadece 42154 mesaj yazmışsınız, lütfen emeğe saygı gösterin :crying:

1001 Design : artık eski gücüm yok, eskisi kadar çok konu açamıyorum :thumbdown:

ali06can :Revo ya Bi forum Hacklicem de bi türlü yapamadım. acaba bunun yöntemi mi değişti :sneaky2:

kent55 :Nihayet uzaya tur düzenlemeye başladılar banada konu çıktı işte fenamı alın size garip olay bu yaştan sonra işim yok elimde kamera sokak sokak gezip size garip olaymı bulucam:glare:

üstat eline sağlık benden önce davranmışsın :):) çok güzel olmuş

yaşlanıncada nasılkonu bulcaz buda mesele şimdiden yatırım yapmak lazım 20 -25 konu stok yapıp yaşlanınca ayda bir açmak lazım :):)

Çok hoş Bir konu Eywallah hakan abi : )

eheheh eline sağlık abi güzeldi :)

Erdem zaten yaşlı alzheimer bile oldu

tesekkür ederim cok güzel olmus Madness :/

İnfatuate : aşkımla 40 sene geçirmişiz, oysa daha dün gibi hatırlıyorum tanıştığımızı :001_rolleyes:

inşallah görürüz bugünleri, ellerine sağlık ruhless :huh:

bu adminlerin yazdıklarına karşı... bende oluşan his... sürçilisan edersek affola

solariz: paracı
dark_angel: pısırık
erdem: biraz kabadayı ama yüreği sevgi doli
infatuate: romantik
cehennem zebanisi: prof.
known: utangaç
eftalya: sen gerçekten bayanmısın
ulash: endişeli
monarchei: gerçekçi
newwawe: şakacı
country: hırslı
she: unutkan
jewel: biraz paranoyak
1001 desing: aklı başında
ali06can: hala liseli
kent55:iş delisi

kızmayın ne olur. nede olsa karadenizliyiz şakacı insanlarız.:durdurun​

Teşekkürler tersinir arkadaş..

Fakat ben sadece ismi geçen karakterleri iyi tanıyorum ve şakadanda olsa isimlerinin konuda geçmesinden rencide olmayacaklarını biliyorum.

Sende tabiki olaya benim yazdıklarıma göre ekleme yapmışsın. İsmi geçen arkadaşlarımız alınmaycaklardır...

Ama senin karakter tahlillerin hiç gerçekçi olmamış...

Mesela Known utangaç. Buna gülmeyecek kimse yoktur heralde.

İnfatuate.. Yok ya ne romantiği, ükeladır o..:p

Jewel paranoyak değildir . Şekerdir..

eftalya evet bayandır. Hemde güzeller güzeli bir bayan.

Diğer arkadaşlar a çok şakada olsa uymuş...:durdurun

hehe abı elıne saglık en guzelını bana yazmıssın :D eyw :D

kimseyi rencide etmek istemem... şaka babında yazdım ama gerçekten böyle bir durum var ise şimdiden özür dilerim...

:durdurun :durdurun

bu adminlerin yazdıklarına karşı... bende oluşan his... sürçilisan edersek affola

solariz: paracı
dark_angel: pısırık
erdem: biraz kabadayı ama yüreği sevgi doli
infatuate: romantik
cehennem zebanisi: prof.
known: utangaç
eftalya: sen gerçekten bayanmısın
ulash: endişeli
monarchei: gerçekçi
newwawe: şakacı
country: hırslı
she: unutkan