HacKHeLL Özel!!! - Mesaj sayına göre Yıllık25YTL'ye 4GB TR- Linux Hosting + Domain!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Linux hosting isteyen arkadaşları, seve seve bekleriz. : )

Aynı kampanya dahilinde Windows hosting aynı fiyat ve özelliklerde bende sunabilirim :D
Linux lazımsa Hellboy a Windows lazımsa bana PM atabilirsiniz :p

Satış adresimiz,

[email protected]

olarak belirlenmiştir. yakında ödeme bildirim, ticket destek sistemi v.s. eklenecek.

hellboy,

isimsoyisim.com.tr den veriyormusunuz? msn den söylemiştim. isimtescilde v.s. 25$ ama sende 15YTL miş?

Bilgilendirirmisin?

hellboy,

isimsoyisim.com.tr den veriyormusunuz? msn den söylemiştim. isimtescilde v.s. 25$ ama sende 15YTL miş?

Bilgilendirirmisin?

Evet,

isteyenlere
adısoyadı.com.tr de sağlıyabiliriz. TC kimlik numarasını bize vermeleri yeterlidir.
250MB hosting ve 3GB trafik ile domain dahil fiyatı
yıllık 40YTL 'dir.

Hediye blog kurulumlarda mevcuttur

Hell Sesli Chat'de Yaparmısın ?? : )

Yapıyosan Hemen Alım​

biraz salakça olacak ama :D Windows hostingle linux hosting arasındaki fark ne ?

500 leyip geliyorum

ne olursan ol gene gel :goz:

Panel Kolay Sanırım Onu Dedin Odalar Nasıl Olacak :p Aylık Ücret Vermeden Yapabilecenmi

piyasada null yada ücretsiz olarak dağıtılan chat scriptleri mevcut. Senle beraber demolara barakarak uygun birtane bulur ve beraber kurarak çalıştırabiliriz.

biraz salakça olacak ama :D Windows hostingle linux hosting arasındaki fark ne ?

Windows Hosting genelde .ASP için kullanılıyor.
Linux hosting ise PHP. Mesela hackhell bir php forum sistemidir.

Hell Harbimi Valla Sen Odaları Filan Ayarla.. Paneli ßen Yaparım.. Panel Kolay.. Şimdi Evde Diilim..

Eve Geçince Msn Filan Konuşuruz... Off Bu İş ßi Olsa Parayı Kırarız =) 4 Odalı Sesli Chat En Az 350 Ytl : )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri