Hacker'lerİmİz Pkk'ya Aİt Sİtelerİ Etkİsİz Hale Getİrdİ..

sizi bravo arkadaşlar elleriniz dert görmesin:clap

bunlar bide bu topraklarda ekmek yiyorlar begenmiyorsanız gidin devolun bu ülkeden yada böyle yaşamaya devam edin kimse sizi kovmuyor ama cok kızarsak öyle olacak gibi

helal olsun size elleriniz dert görmesin

kulaklarıma 'BU VATAN SİZİNLE GURUR DUYUYUR' sesleri gelior

tebrikler. bu tarz hackleme eylemlerini destekliyoruz!!!
''EYLEMLERİNİZ DEVAM ETSİN''

Yapanlarda Allah Razi Olsun Bu Soysuzlar İnternetİ BoŞver Ülkede Bİ Le YaŞatmiycan AŞlinda Ah Bİde Meclİstekİlerİ HEcklEsElE:biggrin :biggrin :biggrin :biggrin :biggrin r

yav bu işi kimler yaptıysa alnının şakından öpüyorum helal olsun aslanlar bunlar işte bu adamlar kral adamlar bu aslanlara sahip çıkmak lazım elleriniz dert görmesin başarılarınızın devamını diliyorum ben anlamıyorum ah yapabilsem

kutlarım başarılarınızın devamını dilerim arkadaşlar

Bunu yapan kardeşlerimi tebrik ediyorum. Vallahi iyiki varsınız. Ellerinize yüreklerinize sağlık. Ayırdığınız zaman yaptıklarınız için vatansever herkes size minnettar. Sizde birer görünmez kahramansınız sizinde bir adınız mehmetcik. Sağolasınız kardeşlerim. Allah yolunuzu açık etsin ve bizleri sizlerden mahrum bırakmasın. grafiker olarak bir şirkette çalışıyorum. kodlardan heckten falan anlamam ama grafik konusunda yardıma ihtiyacınız olursa hiç bir karşılık beklemeden ve öncelikli olarak yardım edeceğimi bilmenizi isterim. işte bana ulaşacağınız adres [email protected] Sağlıcakla kalın.

Bu vatan sahibsiz değildir.Bunu düşmanlarımız sakın unutmasın. Savas her yerde savastı. Bu adi teröristlerin sitelirini hacklemeye vesili olan herkese cok teşekkürler. ALLAH Razı olsun

Geri