Hacker dediğin böyle olmalı

millet site, msn hackler bu adam trafik işaretleriyle oynuyor hehe :D :)

Arkadaşlar helal falan diyorsunuz da bilgisayar hacklemenin neresi helallik Allah aşkına :D

adam harika ya özellikle araba işine bayıldım :D

arkadaşlar hiç farkına vardınız mı bilmem ama bence en iyi ak yapabilecegin işletim sistem mac os
aynı bu video da oldugu gibi hacker videoda dikat edin mac os kulanıyor daha dogrusu mac book.ben güzel videolar.

Vay anasını yaa resmen yapıyo adam :D

valla inanmayan arkadaslar nasıl sitelere shell sokup index çekiliyorsa veya admin olarak yetki alınıyorsa istediğinizi yapabiliyorsanız bu da onun gibi sisteme dalıo adam ne yi uyduruk geldi size :)))

valla helal olsun site hacklemekten daha zevk verici olmalı:D:D

hela olsun ya yok böle bişi paylaşım için saol arkadaşım ne kadar teşekkür etsek az

keratanın annesine saygılarımı iletiyorum

ADAMI hacker DIYE yutturanlara hevesinizi KIRMAK GIBIolmasin.
hala bu ve benzeri bos seylerle ugrasip yarin öbürgün hacker olmak isteyipde basimizin agrimasinin ÖNÜNE GECMEK ICIN son noktayi KOYUYORUM.
maalesef gercek disi senaryo üzeri yapilmis hollanda da iformatik ögrencisi max cornelsen calistigi (tez hazirladigi) güvenlik firmasinin 2007 de düzenledigi REKLAM KAMPANYASININ neticesinde hollanda da uzun süre tv moderatörlerini bile kandirip bu yöntemle IT güvenlik dalindaki firmanin promosyon ve reklamini (TICARI) SENARYODAN yola cikarak ön plana cikarmis,en son cikdigiHOLLANDALI jensenn (MODERATOR)ün TV showunda itiraf etmisdir,hacker olmaya soyunanlar :) BUNU örnek almaya kalkmayin sakin .. kimsenin Basini agritmayin o isler o kadarda kolay degil .. ispat ve deliler hollandaca SHOW VIDEO Sunun 2.15-2.20 saniye leri arasinda kayda gecilmisdir,daha fazlasi veya holanda ca anlayanlar bakabilirler..tercüme etmeye gerek bile duymuyorum,kendiniz sahit olun IYI forumlar diliyorum inanmayin her gördügünüze biraz tecknik destek biraz resimshop sonra olursunuz bir hack€r >MAX gibi
2vuwtjq.jpg

max KiMDiR link KALDIRILMIS ARTIK
R€kLaM Kampanyasi link KALDIRILMIS ARTIK
MAX sin ITIRAFI 2:10.sn- 2:20.sn ARASI
AKTIV

afedersiniz ama inanan arkadaşlarımız çok çabuk kanmış bu olaya biri devletin sistemine giricek birde kendini videoya çekicek vay be daha neler basitmi okadar o işler düzmece olduğu belli

Geri