Hacked Th3njoy

kardes iyi guzel de niye turk siteleri hackledin yabancı site mi kalmadı?? hem de milli eğitim bakanlığının sitelerini hacklemişsin :mad:... ama iyi bi protesto yöntemi olabilir meb e :D fikrimi değiştirdim helal olsun :D sana pm den msn imi gönderiyorum kardeş eklersen sevinirim.. teşekkürler..

Bu Eleman hıyarın tekidir :D Hevesli çocuklardan ancak kendi e mailini ve forumunu bize kaptırdı. Anca konu açıp başlığına yönlendirme yapacağını sanarak kod yazar sağdan soldan bulup :D Benim forumuma kod yazmıştı tabi bi halt yiyemedi o açığı burdan duyup kapatalı aylar olmuştu. Bizde hem forumunu hallettik hem mksn adresini çaldık :D Buraya yazdıkları adreslerde uydurmasyondur.Elemanın hep hayalinde okul sitesi hacklemek vardır bu nedenle açığı bulunan okul sitelerine yönlendirme kodu yazar ve iyi ve faydalı bir iş yaptığını zannederek burada hava atmaya çalışır.Ama bilmezki burası lamer çıraklarının değil ustalarının yeridir.

lan saten nickinde bi hayır yok ğelmişsin bide msn calmışsın ne zaman caldınız a.q uydururk hadi meb de nasıl açık varki ben yönlendirme kodu koyuyum sana ftplerini bile veririm bebe :D

hiç mi yabancı site bulamadın :D hacklencek siteler duruoken bunları hacklemen ayıp olmuomu? :D benden sana nasihat türk sitelerini hacklemeyi bırak bence git yabancıları hackle kardeş:D

bunLarın hepsi free domain ama oda bişe :D

Hacker mısın sen :hhmanD
Jandarma.meb.k12.tr yi hackLeyen adam (!) :hhmanD

isin gucun yokta gidip okul sitelerinimi hackliyosun,kaldıki domainlerdede bi problem gormedik yoksa hayalindemi yapıyosun bu isleri

Valla bu kadar heveslenme bi de çok yanlış yerler hacklenmişsin ..

Yakışmamış sana . Hackersen hackerliğini bil. Ayıp etmişsin...

Hacker dediğin cömert olmalı

Geri